mamy dwa spanielki, karmilismy ich wczesniej pedigree, ale tyle czytalismy o tych marketowych karmach ze postanowilismy napewno zmienic karme...
karma ta w przedziale 12-15 kilo nie moze kosztowac wiecej niz 100 zł, bo zbankrutujemy, bo mamy jeszcze oprocz spanielkow dwa inne zwierzaki ;)
prosimy pilnie o odpowiedz bo dzis musimy zamowic karme lub jutro przez neta zeby na poczatku przyszlego tygodnia oszla bo pedigree juz nie kupimy
bardzo bardzo bardzo prosimy o pomoc
Pisałam już w wątku kocim, gdzie założyłeś najpierw ten temat: Brit albo Bewi- dog. A jak może być też coś spoza oferty Krakvetu to napisz mi na PW, że jesteś zainteresowany
bylismy wczoraj poznym wieczorem u weta bo jeden ze spanielkow ma zapalenie ucha
no i przy okazji chcialam kupic karme, byla eukanuba, wzielam, wet powiedzial zeby wzziac na razie kilogram...
myslalam ze moj spanielki beda sie smaczyly taka karma...
a tu... zonk!
zrobily bunt i nie ruszaja jej w ogole
dobrze ze mialam pozamrazane watrobki i inne podroby to zrobilam im z kasza i warzywkami i tak im robie... bo eukanuby nie chca jesc
chcialam kupic royala (na allegro ceny okolo 12 kilo za 130 zł), niewiem o co chodzi z ta karma...?
czy royal moze byc lepszy smakowo? one w ogole eukanuby nie ruszaja...
...............................................................
nie chce im juz tych marketowych karm kupowac!!!
no i przy okazji chcialam kupic karme, byla eukanuba, wzielam, wet powiedzial zeby wzziac na razie kilogram...
myslalam ze moj spanielki beda sie smaczyly taka karma...
a tu... zonk!
zrobily bunt i nie ruszaja jej w ogole
dobrze ze mialam pozamrazane watrobki i inne podroby to zrobilam im z kasza i warzywkami i tak im robie... bo eukanuby nie chca jesc
chcialam kupic royala (na allegro ceny okolo 12 kilo za 130 zł), niewiem o co chodzi z ta karma...?
czy royal moze byc lepszy smakowo? one w ogole eukanuby nie ruszaja...
...............................................................
nie chce im juz tych marketowych karm kupowac!!!
Nie ma chyba karmy bardzo dobrej smakowo, bo w ogóle nie da się przewidzieć co psy jeśc będą, a czego nie. Jeden się na Eukanubę rzuci, drugi nie tknie- tak jak u ludzi zresztą. Nie rozumiem za bardzo dlaczego kupujesz Eukanubę i RC, skoro dopiero co było o tym, że karma być do 100zł, a z tego co mi wiadomo, obydwie takie nie są. Poza tym byłyby warte swojej ceny, gdyby obniżyć ją o połowę. Dla mnie wywalenie kasy w błoto. Uważam, ze nawet przy dużych możliwościach finansowych nie warto żadnej z nich kupować
DamaKier a wiec jaka karma jest warta swojej kasy...?
kupilam
bo na allegro 12-15 kilo royala kosztuje okolo 130 zl uznalam ze stac mnie bo dodatkowo gotuje psom jedzenie wiec tej karmy nie zejdzie tyle zebym co chwila ja kupowala...
kupilam
bo na allegro 12-15 kilo royala kosztuje okolo 130 zl uznalam ze stac mnie bo dodatkowo gotuje psom jedzenie wiec tej karmy nie zejdzie tyle zebym co chwila ja kupowala...
A któryż to Royal tak tanio? W sklepach 15 kg jest za 200zł albo i lepiej
Wyślij mi linki na PW
Z obojętnie jaką, po prostu chce zobaczyć który to RC tak tanio
Słyszałam, że karmy marketowe typu Pedigree potrafią uzależniać, dlatego być może Twoje psy nie chcą jeść innej karmy. Proponowałabym stopniowo mieszać pedigree z nową karmą, z coraz to mniejsza ilością tej pierwszej. Jesli psy nie będą chciały jeść, zabierz miskę, daj o następnej porze karmienia. W końcu zrozumią, że jak nie zjedzą, będą głodne. Pies na pewno się nie zagłodzi, a Ty zmieniając ''karmę'' na KARMĘ, na pewno im pomożesz.
DamaKier wyslalam...
MagdaP16 nie chce juz ich karmic Pedigree, podaje im na przemian domowe jedzonko i eukanube, dzis zamowilam eukanube dla cocker spanieli , czasami ukrywam w domowym jedzonku eukanube np. dzis wspylam garscie do kaszy mam nadzieje ze sie przestwia bo ja na pedigree nie chce wrocic skoro ona albo ta szkodzaca sol i "przyprawki" im szkodza...
MagdaP16 nie chce juz ich karmic Pedigree, podaje im na przemian domowe jedzonko i eukanube, dzis zamowilam eukanube dla cocker spanieli , czasami ukrywam w domowym jedzonku eukanube np. dzis wspylam garscie do kaszy mam nadzieje ze sie przestwia bo ja na pedigree nie chce wrocic skoro ona albo ta szkodzaca sol i "przyprawki" im szkodza...
Ten RC to jakiś inny niż ta popularna seria dostępna w sklepach, tak podejrzewałam, że to nie moze być ten zwykły tylko jakaś inna linia. Ale jeśli wierzyć składowi ze strony to praktycznie taki sam jak ten za 200zł (jak to zwykle u Royala- nie wiadomo z czego wynikają ceny ). Jednak ja bym Ci polecała jeszcze co innego, bo uważam, że w podobnej i niższej cenie możesz mieć coś lepszego. Wysyłam na PW
-
- Informacje
-