Dzień dobry wszystki
Czy ktoś z was ma doświadczenia z karmami weterynaryjnymi w przypadku psa z wrażliwymi jelitami? Ruda (seter) od czasu do czasu ma luźne stolce, czasami lekką biegunkę, która szybko mija. Żadnych innych objawów, apetyt ma zawsze duży, żadnych wymiotów. Postanowiłam Biomilla zastąpić na jakiś czas karmą weterynaryjną. Ale na którą? Royal czy Eukanuba? Pozdrawiam. M.
Karma a wrażliwe jelita
Wejdż na stronę Kobers karmy Bio i poczytaj, tam znajdziesz to czego szukasz(przynajmniej tak myslę)w przypadku mojego psa pomogło.Karmy wet typu Eukanuba,Royal to ostateczność,mam nadzieję,że nie będą potrzebne.
Jeśli nie jesteś przekonana do Kobersa,moze ktoś będzie miał inną ciekawą propozycję?
Jeśli nie jesteś przekonana do Kobersa,moze ktoś będzie miał inną ciekawą propozycję?
Myślę, że spokojnie możesz spróbować diety weterynaryjnej w tym przypadku- karmy te to nie truciznamegan pisze:Dzień dobry wszystki
Czy ktoś z was ma doświadczenia z karmami weterynaryjnymi w przypadku psa z wrażliwymi jelitami? Ruda (seter) od czasu do czasu ma luźne stolce, czasami lekką biegunkę, która szybko mija. Żadnych innych objawów, apetyt ma zawsze duży, żadnych wymiotów. Postanowiłam Biomilla zastąpić na jakiś czas karmą weterynaryjną. Ale na którą? Royal czy Eukanuba? Pozdrawiam. M.
Ja sugeruję Eukanubę np. Intestinal plus badania psa (krew, mocz, enzymy trzustkowe i wątrobowe) tak dla swojego spokoju że wszystko z psem ok:)
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Poczytałam trochę o Kobersie, również na stronie niemieckiej i wygląda to zachęcająco (karma bez konserwantów), również w formie płatków do zalewania wodą. Pójdę za poradą i zrobię Rudej najpierw badania krwi, żeby się upewnić, że wszystko jest w porządku (mam nadzieję) no i będziemy wybierać:). M.
-
- Informacje
-