Coś dla staruszka

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

NinaS

23 maja 2009, 19:44

Zastanawiam się nad jakimiś preparatami dla psa seniora (9,5 lat). Sunia obecnie jest na orijenie senior, dostaje artrofleks i 1 kapsułkę tranu oraz karsivan. Czy mogę jej jeszcze dawać jakiś specyfik na polepszenie kondycji? Czy będzie zbyt dużo.Ewentualnie może odstawić tran w zamian za coś innego? Proszę o radę. Mój wet jakoś nic mi nie doradza i mam dylemat. Boję się przedobrzyć, ale chciałabym aby też moja ulochana psina była w dobrej kondycji jak najdłużej, choć niestety ma już problem z łapką, o którą się martwię.

Znalazłam na forum wypowiedź Roberta A. , który pisał coś o Conquer po którym miał dobre efekty u swojego staruszka. Robercie czy konieczna jest konsultacja z lekarzem przed podaniem tego specyfiku, czy niekoniecznie. Moja suka stoi przed ryzykiem zastosowania punkcji ze sterydem, czego się boję, a niestety mi mocno utyka i szukam innych , może bezpieczniejszych rozwiązań. Proszę, jeśli to możliwe o jakieś info o tym specyfiku, bo jakoś nic nie mogę znaleźć w necie. Chyba już z rozpaczy...
Awatar użytkownika
Robert A.

26 maja 2009, 07:16

Podajesz dokładnie to co trzeba.Z tranu nie rezygnuj ,ludzie często rezygnują z tranu ,bo nie widzą efektów,ale te efekty zachodzą w organiżmie w środku!!!Jeszcze raz powtarzam tran ma znacznie więcej rewelacyjnych zastosowań niż tylko sierść.
W naszym kraju utarło się ,że na sierść jest tran,ale juz mało kto dodaje o b.dobrych właściwościach przeciw nowotworowych.
Resztę pytania odp, na priva
ODPOWIEDZ
  • Informacje