Witam serdecznie,
mam pytanie do Pana Doktora:
Czy karmiąc karmą BRIT Activity lub Royal Canin German Shepherd Junior wskazane jest jeszcze podawanie jakiegoś preparatu witaminowego-jaki i ile?
Pies to 7 tygodniowe szczenię owczarka niemieckiego długowłosego.
Czy wskazane jest również podawanie wspomagająco preparatu Caniviton forte lub Caniviton forte plus?
Jaki preparat jest dobry do czyszczenia uszu?
Pytam ponieważ nie chcę niepotrzebnie psinie podawać za dużo witamin i preparatów ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Aneta
Czy podawać dodatkowo jakiś preparat witaminowy?
przy Royalu proszę nie podawać witamin przy bricie można 50 % zapotrzebowania i Caniviton, do Royala możesz dodać caniviton ale nie jest bardzo konieczny zależy od danego psa i rozwoju. Co do witamin przestudiuj naszą ofertę jest bardzo duża i sama dobierz coś dla szczeniaka rasy dużej. Dawkowanie zawsze jest zgodne z zaleceniem producenta.
Bardzo dziękuję za pomoc i szybką oraz konkretną odpowiedź
Miałabym do Pana Doktora jeszcze pytanie:
w ofercie znalazłam Caniviton forte oraz Caniviton forte plus, który powinnam podawać?
Czy w momencie wybrania karmy BRIT Junior Large Breed muszę również stosować dodatkowo witaminy i ten Caniviton?
Prosiłabym Pana Doktora jeszcze o taką szczerą odpowiedź czy karmą Brit(którą lepiej)+witaminy+caniviton jestem w stanie zastąpić karmę Royal?
Czy zdecydowanie lepiej byłoby wybrać karmę Royal mimo wyższej ceny?
Pozdrawiam Aneta
Miałabym do Pana Doktora jeszcze pytanie:
w ofercie znalazłam Caniviton forte oraz Caniviton forte plus, który powinnam podawać?
Czy w momencie wybrania karmy BRIT Junior Large Breed muszę również stosować dodatkowo witaminy i ten Caniviton?
Prosiłabym Pana Doktora jeszcze o taką szczerą odpowiedź czy karmą Brit(którą lepiej)+witaminy+caniviton jestem w stanie zastąpić karmę Royal?
Czy zdecydowanie lepiej byłoby wybrać karmę Royal mimo wyższej ceny?
Pozdrawiam Aneta
nie zastąpisz czegoś lepszego czymś gorszym mimo stosowania dodatków. Ale.... możesz spokojnie też spróbować żywić tak psa niewykluczone , że będzie to dla niego wystarczające i tak w większości wypadków jest. Jeśli nie będzie to wystarczająceto wtedy przejdziesz na inną karmę. Jeśli zaś finansowo CIę stać na coś lepszego to nie kombinuj kup od razu coś lepszego.
-
- Informacje
-