Błagam Cię, zmień mu tą karmę. Możesz zamówić przez neta, zajrzyj do działu ŻYWIENIE i coś wybierz.
Ze zdjęć wygląda na starszego niż miesiąc. Dałabym mu patrząc na nie kilka miesięcy...
Uważam, że powinien go wet obejrzeć.
Robaki u psa
-
Po twoim wpisie nie powinnam wogóle tu już się odzywać...ale zmień tego weterynarza - to jakiś ignorant bez pojęcia! Jak pies będzie chory to też będziesz chodził do niego bez psa?
Jest Brit Care, Taste of Wild, Nutra Gold Breeder Bag jest dla dorosłych jak i szczeniaków więc mógłbyś mieć dwa psy na niej. Markus Muhle też jest dla szczeniaków czy mi się coś uroiło? (pytanie dla tych co w temacie są)
Warto podawać również witaminy, przy suchej karmie połowę dawki daje.
Na drugie pytanie nie umiem odpowiedzieć bo moje psy nigdy nie miały robali.
Warto podawać również witaminy, przy suchej karmie połowę dawki daje.
Na drugie pytanie nie umiem odpowiedzieć bo moje psy nigdy nie miały robali.
Niestety takich weterynarzy się też spotyka . Ale jak jest tylko jeden w tej miejscowości ? Uważam , że Sylwek wykazuje dobrą wolę i bierze sobie do serca porady . Nie można twierdzić , że się " współczuje psu " , bo właściciel się stara . Współczuć to trzeba psom porzuconym , maltretowanym i bestialsko zabijanych . Dobrze , że się pyta i to dobrze o nim świadczy ! widać , ze sie przejmuje psiakiem i należy mu pomóc , a nie krytykować .
-
Współczuję psu w tym momencie bo...jeżeli jest to jedyny wet w okolicy to psiak jest na niego skazany. U tego weta pies nie ma szans w razie czegoś poważniejszego niż katar
jak tylko się rozpuści praktycznie w ciągu kilkunastu minut.