isabelle30 pisze:drogi gościu - magister immunologii wystarczy? aby podważyć bełkot pseudonaukowców?
ciekawe czym wytłumaczysz alergie pokarmowe obecne u niemowląt parotygodniowych? IgG zależne
a jaka uczelnia daje tytuł magistra immunologii?
isabelle30 pisze:drogi gościu - magister immunologii wystarczy? aby podważyć bełkot pseudonaukowców?
ciekawe czym wytłumaczysz alergie pokarmowe obecne u niemowląt parotygodniowych? IgG zależne
Szanuję Twoją wiedzę, Isabelle30, ale tym razem przesadziłaś. Tak nie zachowuje się wykształcony człowiek. Przykre, bo myślałam, że to jednak jest konstruktywna dyskusja między Wami...isabelle30 pisze:magistra biologii ogólnej specjalizacja immunologia - głąbku
Rozumiem, że wysuszone alrgeny przestaja działac... tylko co ma do tego laktacja?jenni.1989 pisze:Mój też ma alergię i nie może jeść nic innego jak suchą karmę z wyższej półki i gotowane przeze mnie jedzonko, trochę to zajmuje czasu, no ale co zrobić
Najlepszy sposób na alergika to - sztuka przystawiania do piersijenni.1989 pisze:Mój też ma alergię i nie może jeść nic innego jak suchą karmę z wyższej półki i gotowane przeze mnie jedzonko, trochę to zajmuje czasu, no ale co zrobić