Mam Setera Irlandzkiego suczkę ok 10-12 lat
wczoraj pierwszy raz poleciała jej krew z nosa.
dostała jakiś lek od weterynarz i po ok 6 godz ustało
nie leciało jej mocno .
dziś się jednak potworzyło!!
poleciało również z drug rodnych.
A 29.08 miała usunięta macice z powodu ropomacicza.
w tej chwili jest leczony stan zapalny ma guza w okolicy ostatniego sutka przy samych łapach bardzo brzydki.
Sunia jest tez leczona kardiologiczne.
poszukuje odpowiedzi skąd ta krew jaka jest przyczyna???
proszę o pomoc dwóch lekarzy tego nie wie....
Krwawienie u psa
wykonaj podstawowe analizy krwi.
-
Krwawienia ustały na szczęście...czekam aż wróci lekarz wet z urlopu i możne wtedy się tego dowiem(jego asystentka nie jest tak dobra jeszcze)...może powodem była za mała ilość potasu???? po zabiegu raczej nie ...wszystko zagoiło się dobrze tylko ten paskudny guz został..a stan zapalny cały czas się utrzymuje...
to co wszyscy piszą badania , badania a jak nie to jakieś forum wróżbiarskie.
-
Przecież sama jej tych badan nie zrobię....spoko zrozumiałam!!!poproszę weta by jej zrobiła już jutro!!!
Mam prośbę co mogę podać jej na wzmocnienie jako dodatek do karmy??? Sunia jest słaba bardzo...
Mam prośbę co mogę podać jej na wzmocnienie jako dodatek do karmy??? Sunia jest słaba bardzo...
Natalia&Sunia,
jak wykonasz potrzebne analizy krwi będziesz wiedziała gdzie są niedobory i wtedy dostosujesz potrzebny preparat.
Dobry preparat wzmacniający i działający przeciwzapalnie i przeciwbólowo ale w większości opierający się na naturalnych składnikach to: Geulincx Dogfit 50 tabletek jedynie cena dość wysoka około 66 zł za opakowanie.
Jeżeli nie chcesz podawać gotowego preparatu możesz podać witaminę c naturalną w postaci mączki z dzikiej róży, olej z łososia, pokrzywę, żółtka z jaj naturalne źródło żelaza potrzebne przy utracie krwi. Przede wszystkim dobra dieta aby organizm miał siłę się regenerować
jak wykonasz potrzebne analizy krwi będziesz wiedziała gdzie są niedobory i wtedy dostosujesz potrzebny preparat.
Dobry preparat wzmacniający i działający przeciwzapalnie i przeciwbólowo ale w większości opierający się na naturalnych składnikach to: Geulincx Dogfit 50 tabletek jedynie cena dość wysoka około 66 zł za opakowanie.
Jeżeli nie chcesz podawać gotowego preparatu możesz podać witaminę c naturalną w postaci mączki z dzikiej róży, olej z łososia, pokrzywę, żółtka z jaj naturalne źródło żelaza potrzebne przy utracie krwi. Przede wszystkim dobra dieta aby organizm miał siłę się regenerować
Myślę, że te suplementy, które podajesz są dobre, ale przyjdzie na nie czas po badaniach krwi. Bo witamina c nie pomoże jeśli pies będzie odwodniony, albo będzie miał problem z krwią. BADANIA, obowiązkowo. A o mocniejszych specyfikach na wzmocnienie powie wet.