moj mops ma "łupież"
mam 7-mio tygodniowego mopsa i mam podejrzenia ze moj pies jest chory. karmie go codziennie od 3 do 5 razy dziennie karmą EUKANUBA Puppy & Junior Small Breed i mimo tego pies ma "łupież" na sierści. proszę o odpowiedz bo się o niego martwię.
jego skórę musi obejrzeć lekarz. Czym karmisz psa?
nic nie stosujesz z nabiału?
Zmień karmę na taką która będzie pozbawiona zbóż ,albo w ogóle zrezygnuj z karmienia suchą karmą ,jak dla mnieNatalia pisze:mam 7-mio tygodniowego mopsa i mam podejrzenia ze moj pies jest chory. karmie go codziennie od 3 do 5 razy dziennie karmą EUKANUBA Puppy & Junior Small Breed i mimo tego pies ma "łupież" na sierści. proszę o odpowiedz bo się o niego martwię.
druga opcja jest najlepsza .
Odpowiadasz na post sprzed 9 latAgis pisze:Zmień karmę na taką która będzie pozbawiona zbóż ,albo w ogóle zrezygnuj z karmienia suchą karmą ,jak dla mnieNatalia pisze:mam 7-mio tygodniowego mopsa i mam podejrzenia ze moj pies jest chory. karmie go codziennie od 3 do 5 razy dziennie karmą EUKANUBA Puppy & Junior Small Breed i mimo tego pies ma "łupież" na sierści. proszę o odpowiedz bo się o niego martwię.
druga opcja jest najlepsza .
-
- Informacje
-