Łysienie suki po narkozie
Roksanka, masz jakieś wyniki z analizy krwi robione przed zabiegiem, czy były w porządku, być może nałożyło się tu kilka rzeczy. Badanie hormonów tarczycy miała kiedyś wykonywane
Trochę za szybkie to zrzucanie kudłów tak od razu po narkozie, chyba trzeba szukać innej przyczyny, kał na pasożyty do analizy dla spokoju do sprawdzenia.
Trochę za szybkie to zrzucanie kudłów tak od razu po narkozie, chyba trzeba szukać innej przyczyny, kał na pasożyty do analizy dla spokoju do sprawdzenia.
nie, nie mam, nic nie robili. Moze przesadziłam z tym gubieniem sierści. Teraz mam wrażenie ze ją może to ubranko denerwować, a ta utrata sierści jest tylko w jednym miejscu. Zasugerowano mi, że lezała na ciepłej macie, może podrażniła. To młdy 9 mcy pies, nie miała badań robionych. Kiedyś z pół roku temu i było ok, ale tarczycy nie. To czochranie jej pojawiło sie dobę po zabiegu., ale nie występuje na spacerach, jak jest czymś zajeta tylko jak sobie przypomni. Więc nie jest to uporczywy swiąd... Zobaczę jak zaczniemy chodzić bez ubranka, czy bedzie sie tak zachowywała.
zwierzę w czasie zabiegu jak i po nim dostaje masę leków więc mogą wystepować reakcje alergiczne. Ubranko tez nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy dla psa więc sumując te rzeczy trzeba takie futro dokładnie obejrzeć aby ustalić przyczynę.