Do Pipii

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Iwi_m

19 marca 2007, 15:04

No i jak tam z tym Twoim psiakiem, masz juz jakies dokladniejsze wiadomosci? Mam nadzieje, ze zdecydowalas sie na Rtg i lekarz nie powstrzymywal cie przed tym, daj znac co i jak.
Gość

19 marca 2007, 17:16

Iwi to jest forum choroby i leczenie, a nie słup z ogłoszeniami towarzyskimi. Dobrze by było aby kontynuować wątki tam gdzie zostały rozpoczęte (czyli w tym przypadku tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3975) i nie mnożyć ich niepotrzebnie. Możesz przecież także wysłać PW do Pipii.
Awatar użytkownika
Iwi_m

19 marca 2007, 23:21

Gosciu ( brzydko, ze wstydzisz ise przedstawic ), jestem czas na tym samym forum. Zobaczylam , ze Pipii nie odzywa sie od kilku dni , nawet przy tematach przez nia zaczetych, tak wydawalo mi sie szybciej. Poza tym , jak widzisz, nie jest to ogloszenie towarzyskie, martwie sie tylko co sie dzieje z psiunia Pipii, miala sie nie za dobrze. Mam nadzieje, po prostu, na szybsza odpowiedz.
Gość

20 marca 2007, 07:36

Skoro Pipii się nie odzywa to znaczy, że najprawdopodobniej jej nie ma na forum. Jeśli wróci to z pewnością pierwsze co zrobi to zerknie na swoje wątki. A założenie przez Ciebie nowego wątku tego rodzaju naprawdę nie spowoduje, że Pipii wróci na forum i Ci odpowie. Jeśli tak bardzo martwisz się psiunią Pipii to po prostu wyślij jej PW, a nowy temat zakładasz wtedy kiedy masz konkretny problem ze zwierzakiem i/lub pytanie do p. Jarka.
ODPOWIEDZ
  • Informacje