Do Pipii
Iwi to jest forum choroby i leczenie, a nie słup z ogłoszeniami towarzyskimi. Dobrze by było aby kontynuować wątki tam gdzie zostały rozpoczęte (czyli w tym przypadku tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3975) i nie mnożyć ich niepotrzebnie. Możesz przecież także wysłać PW do Pipii.
Gosciu ( brzydko, ze wstydzisz ise przedstawic ), jestem czas na tym samym forum. Zobaczylam , ze Pipii nie odzywa sie od kilku dni , nawet przy tematach przez nia zaczetych, tak wydawalo mi sie szybciej. Poza tym , jak widzisz, nie jest to ogloszenie towarzyskie, martwie sie tylko co sie dzieje z psiunia Pipii, miala sie nie za dobrze. Mam nadzieje, po prostu, na szybsza odpowiedz.
Skoro Pipii się nie odzywa to znaczy, że najprawdopodobniej jej nie ma na forum. Jeśli wróci to z pewnością pierwsze co zrobi to zerknie na swoje wątki. A założenie przez Ciebie nowego wątku tego rodzaju naprawdę nie spowoduje, że Pipii wróci na forum i Ci odpowie. Jeśli tak bardzo martwisz się psiunią Pipii to po prostu wyślij jej PW, a nowy temat zakładasz wtedy kiedy masz konkretny problem ze zwierzakiem i/lub pytanie do p. Jarka.