Nie wiem, co się dzieje mój Dino od rana dzisiaj nic nie je, ani nie pije. Najgorsze - że nawet nie pije wody
Co się mogło stać Przecież on jest taaakim żarłokiem A cały czas burczy mu na głos w brzuchu ... Chyba trzeba będzie jutro do weta ... Bardzo się martwię Może ktoś coś odpowiedzieć
Pozdrawiam wszystkich psiarzy
mój pies nie chce jeść ani pić
Dindek niedawno wrócił ze spacerku i ..... zaczął jeść
Ale się ucieszyłam I całą miskę wody wypił Nie wiem, co to było, ale naprawdę się martwiłam ...
PS. Piękny kot
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx- do pooglądania [Dindek] i pozdrawiam serdecznie
Ale się ucieszyłam I całą miskę wody wypił Nie wiem, co to było, ale naprawdę się martwiłam ...
PS. Piękny kot
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx- do pooglądania [Dindek] i pozdrawiam serdecznie
Ufff... Mnie też ulżyło, bo to niezwykłe u psa i od razu źle mi się skojarzyło. Tym bardziej się cieszę, że już w porządku . Poobserwuj go jeszcze przez jakiś czas - nie zawadzi.
PS. Pięknego masz tego Dindusia i do tego bardzo fotogenicznego. A jaki był słodziutki jako maluszek I dzięki za komplement dla Fiodorka - on bardzo lubi być chwalony
PS. Pięknego masz tego Dindusia i do tego bardzo fotogenicznego. A jaki był słodziutki jako maluszek I dzięki za komplement dla Fiodorka - on bardzo lubi być chwalony
Cieszę się, że się interesujesz Oczywiście - poobserwuję go i jakby co - to jutro zwykły dzień i można do weta normalnie, a nie na dyżur - ale oby było już dobrze
Fiodor piękny, a i samo zdjęcie też piękne Na awatarku też...
W wolnej chwili pooglądaj sobie mojego Dindusia na dogomani [powyższy link].
Pozdrawiamy z Dindkiem...
PS. Ech... teraz zauważyłam dopiero, że oglądałaś już Dindek jest nie lada urwisem...
Fiodor piękny, a i samo zdjęcie też piękne Na awatarku też...
W wolnej chwili pooglądaj sobie mojego Dindusia na dogomani [powyższy link].
Pozdrawiamy z Dindkiem...
PS. Ech... teraz zauważyłam dopiero, że oglądałaś już Dindek jest nie lada urwisem...
Dzisiaj z Dindkiem już dobrze - normalnie je i pije wodę, bawi się i fika urwisek Ciekawe, co to wczoraj mogło być ... hmm