witam!
Moj pies amstaff ma uczelenie skóry i ma by na diecie . nie może jesc miesa tylko sucha karme .prosze o pomoc w wyboże karmy suchej dla psa., lekarz kazał stosowac sucha karme Royal Canin Hydroallerenic DR 21 .
czy isnieja jakies inne karmy podobne do tej a zarazem tańsze ?
prosze o fachowa porade
Uczulenie skóry u psa a wybór karmy ?
Moja psica ONek też ma dziwne objawy skórne, wczoraj byłem u trzeciego veta z nią i ten stwierdził że całkiem możliwe że to na tle alergii na dotychczasową karme. Do tej chwili dawałem jej suche karmy typu Friskies i Dog Chow, co kilka dni dostawała też makaron z wątróbką lub skrzydełkami kurczaka.
Vet w moim przypadku tez zalecił zmiane karmy na hipoalergiczną np. Royal Canib Skin Suport lub Hypoallergenic. Też tak szukam jakiegoś tańszego zamiennika np. z Eukanuby ale chyba na rozpoczęcie diety kupie jej droższy Hypoallergenic.
Tutaj zamieszczam link do forum gdzie opisywałem dolegliwości mojej Fibi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vet w moim przypadku tez zalecił zmiane karmy na hipoalergiczną np. Royal Canib Skin Suport lub Hypoallergenic. Też tak szukam jakiegoś tańszego zamiennika np. z Eukanuby ale chyba na rozpoczęcie diety kupie jej droższy Hypoallergenic.
Tutaj zamieszczam link do forum gdzie opisywałem dolegliwości mojej Fibi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
- Informacje
-