Nasz pies musi stosować lek Vetmedin 5mg. Kupiliśmy w lecznicy opakowanie 100 kapsułek w cenie 220,- zł. To wystarczy na 5 tygodni, a pies ma to stosować dożywotnio.
Ponieważ czeka nas jeszcze sporo drogich badań i prawdopodobnie operacja, cena leku mnie nieco przeraża. Na dzień dzisiejszy miesięczny koszt utrzymania wzrósł nam do ponad 500,- zł.
Czy ktoś z Was zna źródło, gdzie można by ten lek kupić nieco taniej, lub ma wśród znajomych kogoś, komu został ten lek z dobrym terminem ważności i mógłby mi go odstąpić?
Proszę o informacje oczywiście na PW. Z góry dziękuję za pomoc.
tańsze leki (Vetmedin) - gdzie kupić?
niech Pani zgłosi się do mnie w lecznicy coś pomyślimy.
Dziękuję Panie Doktorze!
Na początku grudnia jedziemy do Wrocławia do dr. Pasławskiej - czeka nas jeszcze endoskopia przezprzełykowa (prawostronny łuk aorty). Jeśli po tym badaniu i powtórnym echu serca nie zmieni nam leczenia, zgłoszę się na pewno po pomoc w tym temacie.
Na początku grudnia jedziemy do Wrocławia do dr. Pasławskiej - czeka nas jeszcze endoskopia przezprzełykowa (prawostronny łuk aorty). Jeśli po tym badaniu i powtórnym echu serca nie zmieni nam leczenia, zgłoszę się na pewno po pomoc w tym temacie.
-
Witam. Mój piesek również musi przyjmować Vetmedin - z powodzeniem już trzeci rok. Mnie udaje się kupować taniej w niemieckich aptekach - różnica w cenie wynosi nawet do kilkudziesięciu złotych. Życzę powodzenia
Dziękuję za życzenia.
Na szczęście problem okazał sie przejściowy (związany z dojrzewaniem), wszystko wróciło do normy i możemy zapomnieć o jakimkolwiek leczeniu
Pozdrawiam i życzę zdrówka.
P.S. Od nas niestety troche daleko do Niemiec, by wyjazd po leki się opłacał. Ale taka informacja na pewno komuś się przyda.
Na szczęście problem okazał sie przejściowy (związany z dojrzewaniem), wszystko wróciło do normy i możemy zapomnieć o jakimkolwiek leczeniu
Pozdrawiam i życzę zdrówka.
P.S. Od nas niestety troche daleko do Niemiec, by wyjazd po leki się opłacał. Ale taka informacja na pewno komuś się przyda.
-
- Informacje
-