Luźny stolec

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Ewasdogs

23 grudnia 2021, 04:21

Mam 5- cio miesięcznego szczeniaka szpica. Mam go od 2 miesięcy. Jest problem z prawidłowa kupka. Rano stolec jest normalny, po południu luźniejszy , wieczorem jeszcze bardziej luźniejszy . I tak w kółko. Karyna farmina n&D lamb puppy. Problem występował także na karmie royal canin gastro puppy. Badania kalu oraz na lamblie poprawne. Weterynarz rozkłada ręce. Co może być przyczyna ? Hodowca twierdzi, że u niego kupy były normalne a również pies byl na farminie . Nie mam już pomysłu :( pies Pozatym bez żadnych innych objawów klinicznych . Czy ktoś miał podobny problem ?
KrakVet.pl

24 grudnia 2021, 09:44

Cześć!
Prawidłowe żywienie naszych podopiecznych to najważniejsze, o co powinniśmy dbać. Dlatego tak ważne jest znalezienie karmy, która będzie wspierała prawidłowy rozwój i funkcjonowanie psa.
Jeśli szukasz idealnej karmy, warto skorzystać z oferty karm weterynaryjnych.

Kod: Zaznacz cały

https://www.krakvet.pl/pol_m_Karma-dla-psa_Karma-weterynaryjna-dla-psa-32877.html
Posiadają one dopracowaną perfekcyjnie formułę, która zatroszczy się jak najlepiej o organizm Twojego psa.
Dodatkowo warto skonsultować się jeszcze raz z lekarzem weterynarzem lub zasięgnąć dodatkowej opinii ;)

KrakVet.pl
lek. wet. Karolina Miechowska

04 stycznia 2022, 17:59

Dzień dobry.
Proponowałabym wykonać dokładniejsze badania u pieska jak USG czy RTG jamy brzusznej, dobrym pomysłem byłaby też konsultacja dietetyczna. Niestety ale luźny stolec może być objawem wielu chorób.

lek. wet. Karolina Miechowska
ODPOWIEDZ
  • Informacje