Witam,
W niedzielę byłem u Was w nocy z pieskiem, obudził się z piskiem, ból sprawiało mu poruszanie się ...Dostał zastrzyk przeciwbólowy - przeciwzapalny..Po 3-4h jak ręką odjął. W poniedziałek pies miał zdj. RTG kręgosłupa, które nic niepokojącego nie wykazało. Prócz tego, że pies dużo więcej pije, je , sika itp..do dziś nic złego się nie dzieje(fakt, że przeżywa wizyty w klinice - jak tylko biorę go na ręce i wychodzę z domu to cały się trzęsie..., oraz zakaz wskakiwania na łóżka, biegania).....Teraz pojawia się moje pytanie czy dalej się martwić i czekać na to aż zastrzyk przeciwbólowy przestanie działać cy gdyby to było coś poważnego już pojawiałyby się jakieś objawy...Pies 2 lata. Rasa mieszana - raczej mały.
Poniżej zdjęcia:
Kręgosłup czy coś innego..
na razie działa lek , który został podany. SIkanie , picie, jedzenie wskazuje na działania uboczne tego preparatu i wskazuje na zastosowanie preparatu sterydowego. Musi Pan do mnie zadzwonić jak będę w pracy muszę to zdjęcie powiększyć w jednym miejscu , bo widzę tem nieprawidłowość a obejrzę i powiększę sobie przestrzeń międzykręgową. Zwierzę ma problemy z kręgosłupem.
http://www.krakvet.pl/contact_us.php
proszę tu zaglądnąć i kliknąć na dyżury lekarzy.
proszę tu zaglądnąć i kliknąć na dyżury lekarzy.