Librela skutki uboczne
Radzę mocno uważać. Po jednym zastrzyku psina praktycznie przestała sypiać, praktycznie cały czas sapała i się trzęsła. Z psa który funkcjonował librela zrobiła straszne spustoszenie. Z psiny która chodziła i normalnie jadła przeszliśmy na psinę która się przewracała i trzeba było karmić z ręki... Chwilowo pomagał steryd ale niestety po 4 tygodniach padła. Oczywiście weterynarz twierdzi że to nie skutki libreli, no ale fakty są jakie są... 4 tygodnie męki, teraz już spokojnie śpi.....
Bardzo mi przykro z powodu twokego psa . Z tego, co piszesz, może to być zarówno postęp choroby, jak i reakcja na leki. Librela faktycznie działa różnie, ale często trzeba kilku dawek, żeby zobaczyć efekt. Jeśli połączenie gabapentyny i cimalgexu nie pomaga, konsultacja z neurologiem to dobry krok. Tomograf to spory wydatek, ale da jasny obraz sytuacji.
Też się zastanawiam, czemu weterynarze nie informują szczegółowo o skutkach ubocznych leków . Librela ma swoje plusy, ale takie historie jak powyższe budzą straszne wątpliwości. Dzięki za ostrzeżenie – przemyślę, zanim podam ją mojemu staruszkowi .
Też się zastanawiam, czemu weterynarze nie informują szczegółowo o skutkach ubocznych leków . Librela ma swoje plusy, ale takie historie jak powyższe budzą straszne wątpliwości. Dzięki za ostrzeżenie – przemyślę, zanim podam ją mojemu staruszkowi .
-
- Informacje
-