Alergia u psa na roztocza pomocy+szukam lekarza łódź
-
Witam was wszystkich jestem z Łodzi mam na imię Piotr, to moj pierwszy post tutaj,przepraszam ze nie przedstawiłem się w kąciku powitalnym ale mam wielki problem i potrzebuje szybko pomocy. Mój pies(Amstaff,suczka,ma 2 lata ) jest uczulony na roztocza, miał robione testy poprzez pobranie krwi.Dostaje lekarstwa(Metypred,clemastinum) jest kąpany w specjalnym płynie i spryskiwany preparatem.Mieszkanie sprzątam tak często jak tylko mogę(roztocza). Nasz problem wygląda tak iż drapie się okropnie,liżę łapki i wygryza sobie sierść,nie wiem jak jej mogę jeszcze inaczej pomoc,Czy może macie jakieś porady jeszcze dla mnie ? Również może ktoś zna dobrego lekarza z Łodzi który zajmuje się leczeniem(leczę ja od kilku miesięcy w przychodni xxxxxxxxxxxxzaleczeniem)alergii?Czekam na pomoc z góry wam dziękuje i przepraszam jeśli pisze w złym miejscu.Pozdrawiam
piest potrzebuje stałego leczenia i stałej opieki jednego "zawziętego " lekarza , bo leczenie będzie trwało do końca życia.
-
- Informacje
-