Witam Mam problem z owczarkiem niemieckim 1 rocznym suczką jak była szczeniakiem to jadła bez problemowo a teraz jak ma 1 rok to zje polowe i popije wodą kupowalem jej wszelkiego rodzaju karme dla psow suchą , w jelicie nawet porcje rosołowe i i chce sie bawic obawiam sie ze cos jest nie tak to jakos tak nagle schudla Nawet bardzo niewiem czy to jest spowodowane tymi upałami 30 stopniowymi czy cyms innym wybieram sie z nią jutro do weterynarza zeby mi powiedzial co jest grane...
Pies nie wygłąda na chorego bawic by sie caly czas tylko ze jest chuda.
pies Jest czysciótki jest odpchlona i wykąpana i dostala tabletke na odrobaczywienie jak miala 6 miesięcy to moze musze dac jej 2 naprawde niewiem co jest grane rosze o pomoc ;(
Problem Z owczarkiem niemieckim 1 rocznym
-
A może sucha karma jej nie smakuje i po prostu zjada niezbędne minimum tylko?
-
a te karmy to z marketów? Możliwe, że nie je przez upały. Dopóki pije i chce się bawić jest ok. A nie miała kleszcza przypadkieM?
-
no to ja bym zaczęła od zaprzestania pakowania w psa najgorszych odpadów. Są karmy, sporo lepsze które w dużych workach kosztują tyle co małe marketowe. Np. Brit (zwykła klasa) za 12 kg worek kosztuje nie całe 100zł, w promocji jeszcze mnie. Wysyłka z krakvetu gratis. Zastanówcie się nad tym.
IguSSq niedługo będizesz mile widzianym klientem lecznicy , bo to co oszczędziłeś na żywieniu psa zostawisz za jego lecznie. Wmieniłeś najgosze śmieci jakie można wrzucić do brzucha psa i to jeszcze owczarka, które nalążą do rasy mającej najczęściej problemy z wątrobą.
-
- Informacje
-