Otóż od jakis 3 dni moj pies sie dziwnie zachowuje, chodzi po kątach, nie je za duzo, piszczy, dzisiaj miala ciepły nos ale mokry. Nie wiem tez czy sobie czegos nie uroiła bo spi ze swoją zabawką, wszedzie z nią chodzi i ją liże, co prawda ją schowalam ale teraz łazi i jej szuka.
Najbardziej mnie niepokoi ze co chwile sie liże pod ogonem, była odrobaczana 2 miesiące temu wiec nie wiem co jest grane a jej zachowanie juz mnie martwi.
Pozdrawiam
dziwne zachowanie psa
uciśnij sutek czy pojawi się jakś wydzielina , zobacz czy gruczoły mlekowe nie są trochę powiększone.
Nie ma żadnej wydzieliny ale mało co mnie nie pogryzła jak ją chcialam dotknac.
I zapomnialam napisac ze czesto jak siedzi, lezy, stoi, cokolwiek robi to strasznie jej sie trzęsą tylne łapy
I zapomnialam napisac ze czesto jak siedzi, lezy, stoi, cokolwiek robi to strasznie jej sie trzęsą tylne łapy
Bo od tego jest forum zeby sie zapytac najpierw
A o tych łapach moja ma to od urodzenia a jej doktor jak to powiedzialam to powiedzial ze tak czasami jest wiec musze sie kogos innego zapytac
A o tych łapach moja ma to od urodzenia a jej doktor jak to powiedzialam to powiedzial ze tak czasami jest wiec musze sie kogos innego zapytac
Ok masz racje forum jest po to zeby zaczerpnac wiadomosci ,ale ze zwierzakiem nalezy sie udac do lekarza ,a nie liczyc na diagnoze wirtualna. Weterynarz musi psa zobaczyc,zrobic badania to jest powazna sprawa wiec proponuje wycieczke do weterynarza i podzielenie sie na forum. Ja bym juz umarla z nerwow ze kazdy dzien czy godzina mojej zwloki moze okazac sie nieodwracalna w skutkach. Mysle ,ze Pan doktor sie ze mna zgodzi.
zgadzam siejeśli nie masz wyraźnych objawów ciąży urojonej zostaje wizyta w gabinecie. Co do drżeń łap - co to za pies i ile waży w jakim wieku jest?
No ja bym proponowała zapytac jakiegoś innego ,bo może jak pies walnie w kalendarz to pan doktor powie że tak czasami jest ...............................Mój piesek miał takie drżenia łapek po przebytej nosówce .A na forum owszem mozna zapytać jak masz jakieś wątpliwości czy skonsultować z dr.Jarkiem różniaste sprawy ale nie diagnozować zwierzę z którym coś się dzieje .Powodzenia .Gość pisze:Bo od tego jest forum zeby sie zapytac najpierw
-
- Informacje
-