Witam,
Mam problem z moim 13 letnim labradorem. Ma on stwierdzonego guza na wątrobie, strasznie schudł mało jadł. Od paru dni zmieniłem mu jedzenie dostawał na dzień 2-3 udka z kurczaka i do tego trochę ryżu z marchewką (dużo mięsa, ale inaczej by nic nie jadł. Niestety od zmiany jedzenia czyli wtorku do dzisiaj pies się nie wypróżnił. Nie próbuje nawet, tak jakby wgl nie miał potrzeby...Byłem z nim w piątek u weterynarza dostał 2 zastrzyki i jakis syrop w płynie. Dzisiaj według zaleceń dałem mu w płynie 2 razy Lactulosum Hasco, ale jak na razie zeo poprawy. Po psie nie widać żadnych niepokojących objawów, ale bardzo się o niego martwie. Jeśli jutro się nie wyprózni to w poniedziałek mam znowu isc do weterynarza. Proszę o jakieś porady bardzo się martwie o mojego pieska.
Problem z wypróżnianiem u starszego psa
trzeba podejść do lekarza i sprawdzić czy nie ma zaparcia , jeśli nie można spokojnie czekać. Jeśli zaś ma to niestety pilna lewatywa.
-
- Informacje
-