Słuchajcie coś wyleciało na lapce u mojego psa jest dziwnie czerwone a jak dotykam to czuję zgrubienie pod skórą, czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem? Zamieszczam link do zdjęcia
https://zapodaj.net/cdc019bd039cd.jpg.html
Proszę o pomoc co to może być
Podejdź z pieskiem do lekarza należy zmianę wygolić obejrzeć co to jest. Nie piszesz w jakim wieku jest pies więc ciężko też jest postawić diagnozę. Może to być brodawka starcza rozlizana przez psa lub jakaś drobna rana, rozlizane znamię lub miejsce po ugryzieniu owada które zwierzę rozlizało.
-
Byłam u weta powiedział że ta rana do obserwacji nic więcej nie mówił a mnie strasznie niepokoi ta. Ranka, trochę jakby Przyschla ale mój pies ciągle stara się ja lizać, piesek ma 8 lat, ostatnio przeszła sterylizacje, wykryto nowotwór złośliwy sutka, za miesiąc będę wiedziała czy nie ma. Przerzutow, bardzo dziękuję Panu za informację, niewiem czy powinnam. Jechac do swojego weta i zmusić go do zbadania tej rany czy niewiem ale strasznie się niepokoje
-
Wydaje mi się ze wcześniej miała zgrubienie pod skórą bez rany a teraz w tym miejscu pokazała się rana
zabezpiecz ranę przed lizaniem i miejscowo leki.
-
- Informacje
-