charczenie u szczeniaka

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

aniolek20

22 lipca 2007, 21:06

Witam. Od 3 dni jestem szczesliwą posiadaczką psa rasy Jack Russell. Niestety od początku kiedy go wzieliśmy był już przeziębiony (sprzedawca nas o tym poinformował). Piesek charczał i często się załatwiał ale miało mu to szybko przejść- brał wcześniej antybiotyki. Niestety jego charczenie się nasiliło więc poszłam z nim do weterynarza który dał mu zastrzyki i tabletki, jutro mam kontrole a on nadal charczy i robi się apatyczny. Już nie wiem co mam robić- pewnie jutro znowu dadzą mu antybiotyki ale moim zdaniem jak na takiego malucha to już chyba za dużo :( nie jest on do końca jeszcze zaszczepiony bo przez to przeziębienie ciągle ta ostatnia szczepionka jest przesuwana. Proszę pomóżcie co mam dalej z nim robić :cry:
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

22 lipca 2007, 21:14

niestety tylko go dalej leczyć.
aniolek20

22 lipca 2007, 21:19

Dziękuje za szybką odpowiedź :) mam nadzieję że kiedyś w końcu mu to przejdzie, ale najgorsze jest to że poprawy nie widać :( i w dodatku zaczął załatwiać się już co 10 minut :(
ODPOWIEDZ
  • Informacje