Hej. Mam owczarka niemieckiego (2 lata) przy głaskaniu zauważyłem u niego guzka. Widoczny na zdjęciu. Jest on może centymetrowy. WYglada jakby się coś "wbiło" w skórę.
Jest delikatnie zaróżowiony na końcu, reszta w kolorze skóry. I na końcu jakby taka sucha skóra też jest. Czy to coś groźnego?
guzek na żebrach u psa
-
Możliwe że coś się wbiło i teraz tak spuchło to miejsce, lecz nie jest to w 100% pewne dlatego lepiej przejdź się z psem do weterynarza bo chyba może z tego zrobić się infekcja lub zakażenie. Nie jestem weterynarzem ale radzę odwiedzić weterynarza. Daj znać jak z pieskiem. Życzę Ci zdrowia i szczęścia jakże i twojemu pieskowi.
-
Dzień dobry,
Nie wolno diagnozować zwierząt na odległość. Proszę udać się do lekarza weterynarii na wizytę.
lek. wet. Karolina Miechowska
Nie wolno diagnozować zwierząt na odległość. Proszę udać się do lekarza weterynarii na wizytę.
lek. wet. Karolina Miechowska
Właśnie wygląda jak pryszcz (?) albo taki pieprzyk odstający. No nic, weterynarz musi i tak to zobaczyćMorusik i Mikuś pisze: ↑16 listopada 2021, 01:53Możliwe że coś się wbiło i teraz tak spuchło to miejsce, lecz nie jest to w 100% pewne dlatego lepiej przejdź się z psem do weterynarza bo chyba może z tego zrobić się infekcja lub zakażenie. Nie jestem weterynarzem ale radzę odwiedzić weterynarza. Daj znać jak z pieskiem. Życzę Ci zdrowia i szczęścia jakże i twojemu pieskowi.