Witam,
proszę o poradę. Poszukuję dobrego fryzjera dla psa sznaucera w okolicach Woli Justowskiej.
Z góry dziękuję za pomoc.
Psi fryzjer w Krakowie
Witam,
Jedynego dobrego fryzjera od sznaucerów jakiego znam w Krakowie to pani Kasia z xxxxxx.
Adres mogę podać Ci na priva, bo tu cenzura go wytnie:)
MM
Jedynego dobrego fryzjera od sznaucerów jakiego znam w Krakowie to pani Kasia z xxxxxx.
Adres mogę podać Ci na priva, bo tu cenzura go wytnie:)
MM
Witam wszystkich.
Też bardzo bym prosił o przesłanie na email jak mogę się skontaktować z Panią fryzjerką od sznaucerków . Bo właśnie mam 3 miesięczną suczkę miniaturkę, i chciałbym za jakiś czas jak się troszkę ociepli ładnie ostrzyc.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na email
Też bardzo bym prosił o przesłanie na email jak mogę się skontaktować z Panią fryzjerką od sznaucerków . Bo właśnie mam 3 miesięczną suczkę miniaturkę, i chciałbym za jakiś czas jak się troszkę ociepli ładnie ostrzyc.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na email
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2007, 19:05 przez aro_i, łącznie zmieniany 1 raz.
Zjadą ci psa maszynką, to sama się nauczysz strzyć lepiej
>Zjadą ci psa maszynką, to sama się nauczysz strzyć lepiej :)
Bynajmniej nie.
Właśnie po to szuka się dobrego fryzjera od sznaucerów żeby nie "zjechano psa maszynką".
Sznaucera trzeba najpierw wytrymować- a to w przypadku zaniedbanego olbrzyma kilka godzin ciężkiej pracy. Dopiero potem można go "zjechać" maszynką i tu uwaga- nie wszędzie i nie w każdym miejscu na tą samą długość.
Moi drodzy, sznaucer to nie owca. Jeśli ma wyglądać jak sznaucer to należy go odpowiednio wypielęgnować.
MM
Bynajmniej nie.
Właśnie po to szuka się dobrego fryzjera od sznaucerów żeby nie "zjechano psa maszynką".
Sznaucera trzeba najpierw wytrymować- a to w przypadku zaniedbanego olbrzyma kilka godzin ciężkiej pracy. Dopiero potem można go "zjechać" maszynką i tu uwaga- nie wszędzie i nie w każdym miejscu na tą samą długość.
Moi drodzy, sznaucer to nie owca. Jeśli ma wyglądać jak sznaucer to należy go odpowiednio wypielęgnować.
MM
-
Dlaczego sama nie ostrzyżesz swojego psa?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx na pw proszę.Beati pisze:Czy naprawdę nikt nie zna żadnego dobrego fryzjera dla psiaka?
Proszę o pomoc....
- cockermanka
Żadnej galerii prac - tylko jeden wygolony sznaucer...ja bym nie ryzykowała
-
- Informacje
-