Ja dodaję do barfa (skarmiam dosyć chude mięso) i sobie chwalę. Oprócz tego daję algi (jest kilka firm na runku, które oferują algi w postaci granulatów lub mączki).jate pisze:A olej z łososia polecacie?
Jaki preparat witaminowy na sierść?
- MaximusKennel
-
Nie powinno sie karmic psów chudym miesem....ten tłuszcz jest bardzo psu potrzebny. pies to nie człowiek. Powiem szczerze że nawet wśród ochłapów ostatnio coraz trudniej kupic coś sensownego....
też polecam preparaty bogate w NNKT np: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx starczy na 80 dni dla psa lub kota o masie ciała do 5 kg, dla większych opłaca się lepiej xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxwstarczy na 100 dni dla psa o masie ciała do 20 kg linki na pw
A ja od siebie dodam że jestem baaardzo zadowolona z Vetoskinu. Kupiłam go u weta i wg. mnie nie tylko szybko widać efekty jego działania ale i jest wydajny. dla mojego 50kg psa opakowanie za 45zł starcza na 1,5miesiąca a nawet i na dwa (zależy od dawkowania). mimo że trzeba się namęczyć by pies to zjadł a nie się w tym wytarzał (potrafi męczyć tą małą ampułkę kilka minut aż cały przesiąknie jej zapachem) to jestem zadowolona
- Asia i Bruno
Ja dlugi czas daje mojemu Brunowi tran z olejem z wiesiołka. Rezultat? : piekna siersc, zdrowa skora, ladne pazurki. polecam
oczywiście, że jest bardzo potrzebne aby usuwać martwy włos.
-
Mój pies dostał po gammolenie łupież. Nigdy nie miał go ani wcześniej ani później.
Cześć. Może spróbuj Bosch Olej łososia? Ja podawałam mojemu czworonogowi do posiłku (mieszałam najczęściej z suchą karmą) i nie dość, że zajadał ze smakiem, to jeszcze faktycznie kondycja sierści mu się poprawiła.Gość pisze: ↑23 maja 2011, 14:15WItam.
Proszę o radę w sprawie wyboru dobrego preparatu witaminowego dla psa?
Mam 7-letniego siberiana huskiego i przedłużający się okres linienia. Karmię go gotowaną karmą (kasza, warzywa, kurczak) z dodatkiem suchej karmy. Niestety sierść od dłuższego czasu jest matowa i w kiepskiej kondycji.
Wcześniej próbowałem Lavety Super - podawanej do miski z wodą, pies był niechętny do picia takiej konsystencji.
Czy możliwe jest wlewanie psu łyżeczki preparatu do pyska czy też konieczne jest rozcieńczanie preparatu z wodą? Ewentualnie, proszę o komentarze do innych, sprawdzonych preparatów na poprawę włosa psiego.
Pozdrawiam
Łukasz
-
- Informacje
-