Co lepsze dla szczeniaka? Obroża czy kropelki?
- Labomaniaczka
Witam, otóż chce kupić dla mojej psiny coś na kleszcze i ogółem na owady. Co możecie polecić dla 2 miesięcznego szczeniaka (jeżeli coś jest w ogóle)który waży 2 kg ?
dziecko załóż jeden temat pt "pytania nowicjusza" albo jakoś tak, a nie zadajesz podstawowe pytania (a niby się znasz) za każdym razem tworząc nowy temat, co równie dobrze mogłabyś skorzystać z wyszukiwarki!
z takim podejściem niczym 12letnie dziecko nikt nie będzie odpowiadał na twoje pytania
z takim podejściem niczym 12letnie dziecko nikt nie będzie odpowiadał na twoje pytania
- Labomaniaczka
Nie pisz wiadomości które nie wnoszą nic do tematu. Lepiej idź do lekarza bo się bo mnie przyczepiłas i tylko mnie oczerniasz! -.-
A dzieckiem to może jesteś ty -,-
A dzieckiem to może jesteś ty -,-
Cytuję:
Artur Dobrzynski
To dość ryzykowne posunięcie stosować preparaty przeciwkleszczowe dla takich maluchów. Prosze pamiętać, ze tak do konca u tych szkrabów nie doszło jeszcze do pełnego wytworzenia wydolności niektórych narzadów. Totez w poczuciu bezpieczeństwa o maluchy odradzam takie posuniecie. Jednak kiedy skończą 7 tyg. zastosowac u nich bedzie mozna Advantix.
Artur Dobrzynski
To dość ryzykowne posunięcie stosować preparaty przeciwkleszczowe dla takich maluchów. Prosze pamiętać, ze tak do konca u tych szkrabów nie doszło jeszcze do pełnego wytworzenia wydolności niektórych narzadów. Totez w poczuciu bezpieczeństwa o maluchy odradzam takie posuniecie. Jednak kiedy skończą 7 tyg. zastosowac u nich bedzie mozna Advantix.
- Labomaniaczka
A jakieś inne kropelki? Bo te Advantix, trochę drogie są.. w necie za 76 zł na psiaka mojego..
-
te kropelki rzeczywiście są skuteczne
-
Dobra obroża,używałam kropelek jak sunia była szczeniaczkiem i niestety kleszcze rzadko ale się pojawiały.
-
- Informacje
-