Czy można wykąpać 6-7 tygodniowego szczeniaka?
Jeżeli tak to w czym? W szarym mydle, czy w szamponie dla szczeniaków, jak w szamponie, to jakich firm polecacie?
Czy można wykąpać 6-7 tygodniowego szczeniaczka?
- Labomaniaczka
To co jak będzie brudny, będzie śmierdział, albo wytarza się w kupce, to mam nic nie robić?!
-
szczeniak z normalnej, sznującej się hodowli będzie pachniał mlekiem... a nie śmierdział. Jak będzie brudny to robisz w tył zwrot i wymarsz... bez psa. Bo to oznacza że cię kantują i naciągają a obowiązki hodowcy wobec szczeniaków nie zostały wypełnione.
- Labomaniaczka
Ten psiak pachnie mlekiem, jak najbardziej, ale chodziło mi jak czy jak się gdzieś na spacerze pobrudzi, albo w domu wytarza w kupce, to co mam go nie myć ?
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 18:29 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeszcze można ściereczką dokładnie powycierać, jak się mocni zapaprał
-
witaj,
Opieka nad szczeniakami w domu to ważne i wymagające zadanie, do którego musisz się przygotować. Wszystko po to, aby zagwarantować nowo narodzonym pieskom odpowiednią opiekę i wsparcie. Jeśli nie wiesz, jak się do tego zabrać, nic straconego!
Na naszym blogu znajdziesz poradnik, który będzie drogowskazem w prawidłowej opiece nad Twoimi małymi podopiecznymi. https://www.krakvet.pl/artykuly/jak-opi ... zeniakami/
KrakVet.pl
Opieka nad szczeniakami w domu to ważne i wymagające zadanie, do którego musisz się przygotować. Wszystko po to, aby zagwarantować nowo narodzonym pieskom odpowiednią opiekę i wsparcie. Jeśli nie wiesz, jak się do tego zabrać, nic straconego!
Na naszym blogu znajdziesz poradnik, który będzie drogowskazem w prawidłowej opiece nad Twoimi małymi podopiecznymi. https://www.krakvet.pl/artykuly/jak-opi ... zeniakami/
KrakVet.pl
-
- Informacje
-