Majtki na cieczkę
Mam wrażenie, że zbliża się czas pierwszej cieczki- zastanawiam się nad majtkami dla mojej kobietki coby mi za bardzo nie upiększyła mieszkania . Nie wiem, tylko czy takie ustojstwo długo wytrzyma na pupie mojej "gryzeldy", czy będą ściągnięte i podzielone na mniejsze;-). Macie doświadczenia z w tej dziedzinie, czy jakieś szczególnie godne polecenia, czy nie ma różnicy- jak ma zdjąć to i tak sie rozprawi w szybkim tempie?
-
Moja nie trawi takich majtków za chiny ludowe. Ale kobitka mojej koleżanki nosi je bardzo grzecznie, więc to też zależy.
-
U nas używamy zawsze stare sprawdzone sposoby, tetra z rajstopami, albo pampers od lat się to sprawdza
to wszystko zalezy od zwierzaka, jak jest nadpobudliwe to nic mu nie założysz, znaczy sie założysz ale to ściągnie, musisz kupic i spróbować, inaczej się nie dowiesz
___________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________
-
- Informacje
-