Zakładam ten wątek abyscie wklejali zdjęcia swoich psów [/img]
Jeśli ktoś może mi tu wytłmaczyć jak wkleic zdjęcie które nie jest na żadnej stronce w internecie a jedynie w komputerze, będę wdzięczny bo coś nie mogę do tego dojść jak to zrobić
WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
Widzę Owczarz, że pozazdrościłeś nam analogicznego wątku w Kociarni Jak najbardziej popieram, zwłaszcza, że Twój Aris to jeden z najpiękniejszych długowłosych ONków jakie widziałam . A dlaczego pytasz o fotki z kompa - przecież masz swoją galerię na Dogo? Obawiam się, że linki to jedyny sposób - inaczej nie da się nic wkleić
ATA a wiesz że nawet nie widziałem w kociarni że macie również taki post. Poprostu zaciekawiło mnie dalczego nie ma tu miejsca gdzie można się "pochwalić" swoim psem, a przeglądając forum nie znalazłem takiego tematu, więc takowy pozwoliłem sobie zapoczątkować
Zastanawiałem się czy da się wkleić tutaj prosto z komputera, gdyż na bieżąco robię swojemu psu zdjęcia i jest w czym wybierać a trudno żeby wszystkie gdzieś umieszczać na stornach typu fotosik czy coś podobnego
Zastanawiałem się czy da się wkleić tutaj prosto z komputera, gdyż na bieżąco robię swojemu psu zdjęcia i jest w czym wybierać a trudno żeby wszystkie gdzieś umieszczać na stornach typu fotosik czy coś podobnego
wejdz na www.imageshack.us i tam zaladuj zdjecia z komputera
potem skopiuj linka i tyle
a tutaj moj Yoghi
potem skopiuj linka i tyle
a tutaj moj Yoghi
To moj ARIS nareszcie się udało wkleic
Ciesze sie bo nareszcie Pani przyszla:)
A tak wychodze gdy bardzo pada.....hihi zart!
A tu jestem jeszcze młody gówniarz:)
Ciesze sie bo nareszcie Pani przyszla:)
A tak wychodze gdy bardzo pada.....hihi zart!
A tu jestem jeszcze młody gówniarz:)
Ostatnio zmieniony 18 września 2007, 12:54 przez OWCZARZ, łącznie zmieniany 6 razy.
- raciborski11
- Kontakt:
no nieżle owczcarz naprawdę fajnie się prezentuje ten twój ARIS
może teraz ja sie pomęcze z tymi fotkami
może teraz ja sie pomęcze z tymi fotkami
Widocznie nie tylko ja nie umiem dołączyć zdjęć. Może ktoś wytłumaczy jak to się robi?
Musisz mieć zdjęcia na jakiejś stronce internetowej. Np. www.fotosik.pl
Gdy już masz zdjęcie na takiej stronie klikasz na nim prawym przyciskiem myszy- wchodzisz we właściwości- kopiujesz adres który Ci wyskoczył w okienku właściwości. Później wchodzisz w okienko na naszym forum, naciskasz przycisk Img, po nim wklejasz prawym przyciskiem myszy adres zdjęcia który skopiowałaś z właściwości i jak wkleisz, naciskasz alt+p.
I to tyle.
Gdy już masz zdjęcie na takiej stronie klikasz na nim prawym przyciskiem myszy- wchodzisz we właściwości- kopiujesz adres który Ci wyskoczył w okienku właściwości. Później wchodzisz w okienko na naszym forum, naciskasz przycisk Img, po nim wklejasz prawym przyciskiem myszy adres zdjęcia który skopiowałaś z właściwości i jak wkleisz, naciskasz alt+p.
I to tyle.
-
- Informacje
-