WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
Owczarz rozmawiam z tą dziewczyną... nie rozumiem co ci tak przeszkadza. Jestem poprostu ciekawa... i tyle!! Maść jest dla mnie dziwna jak na takie połączenie a widze ze Megdzie nie przeszkadza to pytanie wiec o co chodzi??
p.s. W pozniejszym poście wcale nie zakwestionowałam ze suczka to nie Ast...
p.s. W pozniejszym poście wcale nie zakwestionowałam ze suczka to nie Ast...
Ostatnio zmieniony 23 września 2007, 17:59 przez goskaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ares ma "kędziorek" dłuższej sierści jedynie na klacie. Jest wyższy od Owczarka Niemieckiego, Amstaff także nie jest dużym psem, a po kimś wzrost musiał oddziedziczyć. Na maści się nie znam, nie jestem hodowcą, ale połączenia gentyczne niekiedy mogą zaskakiwać Trochę dziwnie czuję się udawadniając pochodzenie psa, tym bardziej, że widać po nim zarówno cechy Amstaffa jak i Doga Niemieckiego. A jeśli chodzi o charakter, spotkałam niewiele psów równie mądrych i ułożonych jak Ares. Być może niektóre krzyżowki są nieprzewidywalne i trudne do ułożenia ale Ares się do nich nie zalicza. Wklejam jeszcze parę zdjęć Aresa, byście mogli dokładniej się przyjrzeć i rozstrzygnąc spór i mojej Che`ny.
Fakt co do rodzaju sierści sie pomyliłam, wydawała się dłuzsza na tych 1 zdjeciach Maść przypalana żadko wystepuje w tych dwóch rasach, ale może i w wyniu genetycznego wymieszania cos takiego powstało, az tak się w genetyke nigdy nie zagłębiałam... tak czy inaczej psiak mi się podoba jest śliczny...
w porządku, ale chyba skomentować może każdy... nie tylko wybrani prawda ?OWCZARZ pisze:goskaa poprostu temat ten jest założony w celach umieszczania swoich zdjęć tutaj, a nie na potrzeby rozbudowanych dyskusji.
Juz koncze swoje dywagacje, ot kobieca ciekawość i pewna wiedza akurat na temat amstafów nie dały mi spokoju :/
Czy moglby mi ktos krok po kroku wytlumaczyc jak dodac tu zdjecie z komputera?? Tylko tak jak dziecku bo troche ciemna jestem
Z komputera - nie wiem, ja dodaję ze strony internetowej za radę któregoś z użytkowników.
cuciola, dziękuję goskaaa, Tobie także mimo, że Ares to właściwie nie mój pies, ale rzeczywiście ma "to coś"
cuciola, dziękuję goskaaa, Tobie także mimo, że Ares to właściwie nie mój pies, ale rzeczywiście ma "to coś"
Bezpośredno z własnego komputera się nie da.Anonymous pisze:Czy moglby mi ktos krok po kroku wytlumaczyc jak dodac tu zdjecie z komputera?? Tylko tak jak dziecku bo troche ciemna jestem
Tu opisałam mój sposób: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5789
Może ktoś doradzi jeszcze inny
- raciborski11
- Kontakt:
-
- Informacje
-