sluchajcie (
poszlam do weterynarza ale tej pani ktora tam zawsze jest nie byli i byl taki koles
wygladal jak lesniczy
ubrany na zielono itp
przyszlam by obciac mojemu yorkowi pazurki i przyciac wloski kolo oczek..
a on ?
obcial mu pazury ze doslownie z kazdego leciala krew ( a na dodatek zamiast wloski przy oczkach wycial mu jakby caly przod.
wyglada jak po tyfusie.. ;((
caly ma lysy przod.. czy nic sie nie stanie z nim ? czy nie przycial mu czegos czego nie wolno bylo ?? prosze o pomoc
pazurki i wlosy
raczej nic się nie będzie działo, ale gdyby zwierzę utykało, łazawiło, oczka ropiały to musi go obejrzeć lekarz nie leśniczy.
-
Witam
Mam pytanie dlaczego nie obcinasz swojemu Yorkowi sama pazurków
Wbrew pozorom to jest bardzo proste , a gilotynka kosztuje tyle co jednorazowe obcięcie u weta
Ja mam Yorka i sama obcinam mu pazurki , wyrywam włoski z uszek i obcinam włosy na uszach Nawet sama ją obcinam
Bo to jest prosty zabieg
Yo moja Tosia
Pozdrawiam Basia
Mam pytanie dlaczego nie obcinasz swojemu Yorkowi sama pazurków
Wbrew pozorom to jest bardzo proste , a gilotynka kosztuje tyle co jednorazowe obcięcie u weta
Ja mam Yorka i sama obcinam mu pazurki , wyrywam włoski z uszek i obcinam włosy na uszach Nawet sama ją obcinam
Bo to jest prosty zabieg
Yo moja Tosia
Pozdrawiam Basia
-
Samirka każdy terier jest ruchliwysamirka pisze:poniewaz forus jest bardzo ruchliwy i tylko weterynarz potrafi sobie z tym poradzic
Ja jednak wole by Tosię ktoś trzymał i sama jej obcinam pazurki
wisnia bardzo dziękuję za komplement
Basia
-
- Informacje
-