JEAN PIERRE HERY

Dyskusje o pielęgnacji psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

25 października 2006, 22:41

Mam pytanie. Czy odżywka JPH caresse brilance nadaje się dla ONa? Producent podaje, że jest odpowiednia także dla psów krótkowłosych, ale już sam nie wiem. Suczka ma suchy włos i bez dobrej odżywki sie nie obedzie :( Jeśli znacie skuteczne odżywki dla ONków to napiszcie nazwe. Będę wdzięczny za każdą rade.
Gość

15 sierpnia 2007, 15:49

Hery to bardzo dobre odżywki i wszelkiego rodzaju środki do pielęgnacji sierści.Polecam też kosmetyki Bio-groom.
MAMAMIKIWIKI

17 sierpnia 2007, 09:01

Jeśli stosujesz kosmetyki firmy Hery to ta odżywka powinna być dla Twojego pieska dobra :)
Ja osobiście wole produkty firmy ISB , ale to jest tylko moje nie obiektywne podejście .
Może zrób tak jak ja i skontaktuj sie z hodowcą tej rasy , ja tak zrobiłam :D i dzięki temu mogę korzystać z czyjegoś doświadczenia :D

Pozdrawiam Basia
Awatar użytkownika
Ania_Ś
Kontakt:

21 sierpnia 2007, 12:43

Moje psiaki są kąpane w szamponach Hery i ISB. Z odżywek mają do dyspozycji z ISB.
Awatar użytkownika
homme11

12 września 2007, 18:34

wybrałeś najleprze kosmtyki dla swojego psa! doskonały efekt finalny napewno nie pozostawi cienia wątpliwości. ja posiadam pełną gamę kosmetyków tego producenta i bezzmiennie używam od trzech lat. na suchą sierść konieczne także między kąpielami używanie sprayu demelant eclat. doskonale nawilza i natłuszcza sierść.
acha! to ważne-po sprayu widać rezultaty natychmiast, balsam to kwestia 2-3 kąpieli ale warto!!!
Gość

30 września 2007, 21:39

Dziękuję za odpowiedzi. Odżywka okazała się bardzo dobra- włos nawilżony, sprężysty, a co najwazniejsze wyraznie mniej wypada!Nakładam sporą porcję na umytą, wytartą siersc i po ok. 10 minutach spłukuję. Zużywam już 5 tubkę i myslę, ze pozostanę już przy tym balsamie, bo jak dotychczas nie zauważyłem znaczących minusów.
Laurka

28 stycznia 2009, 14:52

A jaki szampon tej firmy będzie najlepszy dla berneńczyka? Bo jak mój maluch wymieni juz sierśc na wiosne to chce się zaopatrzyć w cały zestaw szapon, odżywkę, balsam, spray, jednak to spory koszt a nie chce się rozczarować;] Bo sie waham między Essentiel Proteine, albo Vitalite Poils Longs, ale w każdej recenzji gdzie bym nie czytała, to używają go na yorkach;] A jednak York, a berneńczyk to "mała" różnica;]
KW

29 stycznia 2009, 20:41

Essentiel Proteine jest przeznaczony do sierści gęstej i obfitej a więc bardziej będzie się dla berneńczyka nadawał niż Vitalite Poils Longs który jest przeznaczony dla ras o długim włosie- lhasa, afgan, bobtail.
ODPOWIEDZ
  • Informacje