maltańcyk-łzawienie
są kosmetyki wybielające sierść wokół oczu i pyska. Ale najpierw trzeba zastanowić się nad zapobieganiem powstatwania tych zmian i dopiero wkroczyć z walką z tymi przebarwieniami.
U mojej grzywaczki psi okulista stwierdził grudkowe zapalenie trzeciej powieki, kóre powoduje wydzielanie się porfiryny. Leczenie jest długotrwałe ale skuteczne. Udaj się do psiego okulisty (polecam dr Bryła w Warszawie), on na pewno pomoże Na zacieki w innych niż mój przypadkach działa preparat Angels Eyes..kupiłam taki w jednym ze sklepów internetowych w Polsce, jednak nie potrzebnie otworzyłam i nie mogę go teraz zwrocic. Cóż to kosztowna impreza wiec zamiast kupowac preparat udajcie się do psiego okulisty, który zbada oczy przy znieczuleniu
Po wykluczeniu chorób oczu proponuję zaopatrzyć się w preparat Angel Eyes - niestety w Polsce tylko do dostania przez osoby które go importują z USA.
Jest robiony na bazie wątróbki i ma tą dodatkową wadę że jest b.drogi, natomiast dawkuje się go minimalnie.
Efekty mnie zaskoczyły.
Jest robiony na bazie wątróbki i ma tą dodatkową wadę że jest b.drogi, natomiast dawkuje się go minimalnie.
Efekty mnie zaskoczyły.
-
- Informacje
-