Witam
Co sądzicie o witaminach DOLFOS. Czy naprawde działaja??
Preparaty witaminowe DOLFOS
działają ale nie są to preparaty naj,naj . Są dobre. Jeszcze zależy o czym mówisz.
-
Posiadam owczarka niemieckiego, ktory jest na karmie Belcando Premium. Chcialam mu kupic preperat witaminowy DOLFOS na jego przedluzajace sie linienie. NIe ma on problemow ze skora itp. Chodzi o to zeby zmniejszyc to linienie. Słyszalam dobre opinie na temat wapna DOLFOS dlatego pomyslalam o innych produktach tej firmy. MYslalam o DOLFOS Beta karoten & biotyna forte lub DOLFOS Biotyna (rozowy) i niem wiem ktory lepszy. A moze mojemu psu nie trzeba witamin skoro je Belcando? juz sama nie wiem.
można mu podać dolfos biootyna ale nie używać żadnego wapna i innych witamin przy tej karmie
-
Czyli zamowic DOLFOS Biotyna ten rozowy bez karotenu??
Jak dlugo mu podawac te witaminy???
Pies nie ma zadnego problemu z polykaniem tabletek. Ode mnie wezmie wszystko Chcialam mu kupic tabletki 1kg. Jesli zje cale pudelko to zamowic jeszcze???
Dziekuje za pomoc
Jak dlugo mu podawac te witaminy???
Pies nie ma zadnego problemu z polykaniem tabletek. Ode mnie wezmie wszystko Chcialam mu kupic tabletki 1kg. Jesli zje cale pudelko to zamowic jeszcze???
Dziekuje za pomoc
przez okres 2-4 tygodni - okres linienia
Nie używałem witamin Dolfosu ale od siebie mogę dodać, że często w okresie linienia wspomagam psiaka preparatem Dolfos Biotyna Forte i działa bardzo dobrze (wyraźnie mniejsze i krótsze linienia w stosunku gdy nie brał tego preparatu) a i połysk sierści większy.
Nie wiem czy jest to odosobniony przypadek czy u innych psów też tak działa- w każdym razie z czystym sumieniem mogę polecić ten preparat- jak dla mnie naprawdę bardzo dobry za śmieszne pieniądze
Nie wiem czy jest to odosobniony przypadek czy u innych psów też tak działa- w każdym razie z czystym sumieniem mogę polecić ten preparat- jak dla mnie naprawdę bardzo dobry za śmieszne pieniądze
Stara prawda, nie każdemu psu służy to samo.....ja się cieszę, że czasem znajdzie się rzecz niedroga a dobrze działająca na psa.... bo w dzisiejszych czasach te dwie rzeczy idą coraz rzadziej w parze.goskaaa pisze:U mnie żaden preparat Dolfosu nie zdał egzaminu, a Biotyna Forte to była porażka roku... serio, byłam w szoku.
Podaję owczarkowi niemieckiemu od 06 .08.09r- Dolfos Biotynę- na dzień dzisiejszy nie ma poprawy . Raz dziennie dostaje gotowane i Royal Canin maxi adult dogryza kiedy chce (przeważnie zaraz po zjedzeniu gotowanego).Bardzo wypada mu sierść .Waży 37kg. ma 4lata i 4m-ce.Z jedzeniem i wypróżnianiem się nie ma problemu , myślę jednak że jest za chudy. Jak długo powinnam mu podawać w/w witaminę ( kupiłam tą porcję 1kg.) Nigdy aż tak mu nie wypadała.Jeśli w/w nie pomogą to co mu podać aby zatrzymać wypadanie ?Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam
może ma brfaki innych składników pokarmowych nie samej biotyny. Przy gotowanym i dogryzaniu jest to bardzo możliwe.
-
- Informacje
-