skoro już trafiliśmy na forum to wyoada się przedstawić
Alto jest prawie 2 letnim berneńczykiem, upartym jak na rase przystało, sucha karma jest traktowana jak zło konieczne i czasem potrafi stać 2 dni nim miske opróżni. M. in,. dlatego trafiliśmy na to forum w poszukiwaniu ciekawych karm z których by w końcu coś mojemu osiołkowi przypasowało
a tak moje futro pracuje i przywozi drobne sprawunki ze sklepu
WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
No to ja też się przedstawię
Mam na imię Jecky, mam mniej-więcej 2 miesiące i baardzo lubię słodko spać
[/img]
Mam na imię Jecky, mam mniej-więcej 2 miesiące i baardzo lubię słodko spać
[/img]
- nomen-nescio
- Kontakt:
moja Figa
- nomen-nescio
- Kontakt:
dzieki wielkieaneta-we pisze:
Pomogłam, bo fajne fotki a niewidoczne na forum
-
to i my się przedstawiamy - to małe Białe Krówkowe - to 8,5tyg. landseer, ten większy tricolor to roczny Bernuś
-
..........
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2014, 21:21 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
to i ja się pochwalę
Bestia aka Brando aka Duży Mamusia ONka z rodowodem, tatuś nieznany, sunia poszła w Polskę i wróciła z 14 maluchami w brzuchu;)
teraz ma półtora roku i jest cudnym pieszczochem, który mógłby nie schodzić z łóżka:)
podgląd niedostępny
Bestia aka Brando aka Duży Mamusia ONka z rodowodem, tatuś nieznany, sunia poszła w Polskę i wróciła z 14 maluchami w brzuchu;)
teraz ma półtora roku i jest cudnym pieszczochem, który mógłby nie schodzić z łóżka:)
podgląd niedostępny
Witam cieplutko wszystkich 4umowiczow, oraz ich pociechy
Przedstawiam mojego DON-ka Maxa obecnie ma 6 m-cy zdjatek najnowszych nie mam ale zrobie jak tylko trosze sie podlecze
podgląd niedostępny
Przedstawiam mojego DON-ka Maxa obecnie ma 6 m-cy zdjatek najnowszych nie mam ale zrobie jak tylko trosze sie podlecze
podgląd niedostępny
- Asik L&L&L
A to mój Laki (wrześniowy):
podgląd niedostępny
podgląd niedostępny
-
- Informacje
-