dluga i gesta siersc a kleszcze i pchelki
Witam ponownie , jaki jest najlepszy srodek na kleszcze i pchly dla Bobtaila chce zaznaczyc ,ze mam jeszcze coreczke 2,5 roku .Dziewczynki bardzo sie kochaja a co za tym idzie bawia sie tulac do siebie ,sa nierozlaczne . Uzywalam Frontline spray moze lepsze beda krople lub inny ?? Dziekuje i pozdrawiam alicja
już wiele padło tutaj na ten temat nie predyspozycji rasowej i skuteczności rasowej w działaniu poszczególnych preparatów. Oczywiscie nalezy pamietac o doborze wagowym i roynicy w dzialaniu na terenie Polski poszczegolnych preparatow na pasozyty. To sie dokladnie obserwuje i zalezy od nateznia stosowania danego srodka na danym terenie. Pasozty z biegiem czasu radza sobie z nimi i nie sa te srodki tak skuteczne. Stad producenci ciagle pracuja nad czyms nowym.
Mam Pona, czyli tez fura futra, i też wszyscy go tula i całuja. Zakropiłam go sabunolem, jak na razie działa i nikt sie nie otruł, może w takim razie jest ok? Prosze o opinie p. Jarka
Marta
Marta
oczywiście, że na pewno działa może to nie najnowszy środek ale na pewno działa
Nie najnowszy, to fakt, czyli pewnie ma jakies swoje minusy, tak? Jakie? A co jest najbezpieczniejsze Pana zdaniem?
największy że nie można stosować u szczeniaczków, ale jest także skuteczny .
-
- Informacje
-