JEAN PIERRE HERY
Mam pytanie. Czy odżywka JPH caresse brilance nadaje się dla ONa? Producent podaje, że jest odpowiednia także dla psów krótkowłosych, ale już sam nie wiem. Suczka ma suchy włos i bez dobrej odżywki sie nie obedzie Jeśli znacie skuteczne odżywki dla ONków to napiszcie nazwe. Będę wdzięczny za każdą rade.
Hery to bardzo dobre odżywki i wszelkiego rodzaju środki do pielęgnacji sierści.Polecam też kosmetyki Bio-groom.
-
Jeśli stosujesz kosmetyki firmy Hery to ta odżywka powinna być dla Twojego pieska dobra
Ja osobiście wole produkty firmy ISB , ale to jest tylko moje nie obiektywne podejście .
Może zrób tak jak ja i skontaktuj sie z hodowcą tej rasy , ja tak zrobiłam i dzięki temu mogę korzystać z czyjegoś doświadczenia
Pozdrawiam Basia
Ja osobiście wole produkty firmy ISB , ale to jest tylko moje nie obiektywne podejście .
Może zrób tak jak ja i skontaktuj sie z hodowcą tej rasy , ja tak zrobiłam i dzięki temu mogę korzystać z czyjegoś doświadczenia
Pozdrawiam Basia
Moje psiaki są kąpane w szamponach Hery i ISB. Z odżywek mają do dyspozycji z ISB.
wybrałeś najleprze kosmtyki dla swojego psa! doskonały efekt finalny napewno nie pozostawi cienia wątpliwości. ja posiadam pełną gamę kosmetyków tego producenta i bezzmiennie używam od trzech lat. na suchą sierść konieczne także między kąpielami używanie sprayu demelant eclat. doskonale nawilza i natłuszcza sierść.
acha! to ważne-po sprayu widać rezultaty natychmiast, balsam to kwestia 2-3 kąpieli ale warto!!!
acha! to ważne-po sprayu widać rezultaty natychmiast, balsam to kwestia 2-3 kąpieli ale warto!!!
Dziękuję za odpowiedzi. Odżywka okazała się bardzo dobra- włos nawilżony, sprężysty, a co najwazniejsze wyraznie mniej wypada!Nakładam sporą porcję na umytą, wytartą siersc i po ok. 10 minutach spłukuję. Zużywam już 5 tubkę i myslę, ze pozostanę już przy tym balsamie, bo jak dotychczas nie zauważyłem znaczących minusów.
A jaki szampon tej firmy będzie najlepszy dla berneńczyka? Bo jak mój maluch wymieni juz sierśc na wiosne to chce się zaopatrzyć w cały zestaw szapon, odżywkę, balsam, spray, jednak to spory koszt a nie chce się rozczarować;] Bo sie waham między Essentiel Proteine, albo Vitalite Poils Longs, ale w każdej recenzji gdzie bym nie czytała, to używają go na yorkach;] A jednak York, a berneńczyk to "mała" różnica;]
-
- Informacje
-