Owczarek niemiecki długowłosy - pielęgnacja
Cześć! Czy ktoś mógłby polecić mi dobrą szczotkę do wyczesywania psa? Mam 8-miesięcznego owczarka niemieckiego długowłosego. Wypada mu dużo sierści, mam wrażenie że szczotka, którą mam teraz nie do końca daje sobie radę. Ktoś może polecić jakieś godne uwagi produkty?
hej, mam też owczarka niemieckiego i używam grzebienia i FURMINATORA. To zestawienie sprawdza się doskonale. I w okresie gubienia sierści nie musze się martwić i ciągle sprzątać zalegającej po kątach sierści. Wypróbuj, w krakvecie na pewno mają!
-
Cześć!
w naszym sklepie znajdziesz szeroki wachlarz produktów do prawidłowej pielęgnacji czworonogów. Dla owczarków niemieckich długowłosych polecamy szczególnie FURMINATOR Long Hair deShedding Tool Large Dog bezpiecznie, delikatnie i skutecznie usuwa podszerstek i martwą sierść. Dzięki temu produktowi Twój podopieczny będzie zadbany, a jego sierść będzie lśniąca i silna.
Wystarczy używać FURMINATOR Long Hair deShedding Tool Large Dog dwa razy w tygodniu (w okresie linienia). Kilkanaście minut wyczesywania pozwoli utrzymać sierść psa w wysokiej kondycji. Niepodważalną zaletą produktu jest to, że nie wyrywa sierści, a kształtem dopasowuje się do ciała zwierzęcia. Dlatego zabiegi pielęgnacyjne nie będą stresujące dla Twojego zwierzaka.
Zapraszamy do naszego sklepu!
KrakVet.pl
w naszym sklepie znajdziesz szeroki wachlarz produktów do prawidłowej pielęgnacji czworonogów. Dla owczarków niemieckich długowłosych polecamy szczególnie FURMINATOR Long Hair deShedding Tool Large Dog bezpiecznie, delikatnie i skutecznie usuwa podszerstek i martwą sierść. Dzięki temu produktowi Twój podopieczny będzie zadbany, a jego sierść będzie lśniąca i silna.
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-26382-FURMINATOR-Long-Hair-deShedding-Tool-Large-Dog.html
Zapraszamy do naszego sklepu!
KrakVet.pl
-
- Informacje
-