Pomocy !! Uszy psa !! Pomocy!!
Witam Mam rocznego Yorka , któremu strasznie śmierdzi z uszu Napiszcie mi co mam zrobić . Dziękuje i pozdrawiam
-
Jeśli psu śmierdzi z uszów jest to oznaką że coś sie tam dzieje , często jest to stan zapalny .
Yorki są pieskami ktore wymagaja większej pielęgnacji uszów i oczów .
Często Yoreczki od środka maja bardzo zarośnięte uszka włosem , ten włos powinno sie wyrywać .
Basia
Yorki są pieskami ktore wymagaja większej pielęgnacji uszów i oczów .
Często Yoreczki od środka maja bardzo zarośnięte uszka włosem , ten włos powinno sie wyrywać .
Basia
a co zrobić jeśli mój york ma 6,5 miesiąca dostałam go jak miał3,5 miesiąca i stoi mu tylko jedno uszko..podklejanie plastrami nie wchodzi w grę.. on tego nie lubi i nie pomaga....daję mu fosforan wapnia..uszka ma troszkę większe,bo po tacie
Uszka ma ogolone..i tak go kocham...
ale warto czekać? czy już nie ma na co?
Uszka ma ogolone..i tak go kocham...
ale warto czekać? czy już nie ma na co?
Czy naprawde to problem. Chyba, że będzie to wystawiany pies hodowlany. Jeden z moich psów miał operacyjnie usztywnione kolano.
Pewna Pani stwierdziła, że takiego psa trzeba uśpić (mimo iż go nie znała i nie mogła wiedzieć, że dzięki temu cieszy się pełnia życia).
Nie komentowałamn. skomentowali to za to Panowie "po piwku" stojący obok. Nie będę cytować niecenzuralnych słów, jakich użyli (wynikało z nich, że to mąż tej pani powinien ją uśpić i to na dobre).
Pewna Pani stwierdziła, że takiego psa trzeba uśpić (mimo iż go nie znała i nie mogła wiedzieć, że dzięki temu cieszy się pełnia życia).
Nie komentowałamn. skomentowali to za to Panowie "po piwku" stojący obok. Nie będę cytować niecenzuralnych słów, jakich użyli (wynikało z nich, że to mąż tej pani powinien ją uśpić i to na dobre).
-
- Informacje
-