Pytanie o Hodowle- Shiba Inu

Dyskusje związane z hodowlami psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

magdalenka87

13 stycznia 2012, 21:56

Witajcie,

czy możecie coś więcej powiedzieć mi na temat gdzie i z jakiej hodowli powinnam zdecydować się na zakup psa rasy Shiba Inu?

Czy macie jakieś doświadczenia z tą rasą psiaków? Wiem, że jest u nas mało popularna jednak licze na Wasze spostrzeżenia.
Chciałabym za jakiś czas do domu przyprowadzić małego urwisa właśnie tej rasy. Wybór praktycznie zapadł jednak jest tak mało hodowli dostępnych w wyszukiwarkach przez co nie mogę mieć porównania i znaleźć info na ich temat w internecie. Dlatego zwaracam się o pomoc ...

Magda...
Seiti

17 stycznia 2012, 16:29

wiem że jest kilka hodowli, więc może zadzwoń do nich i dowiedz się u hodowców czegoś więcej.
edit:
"Jest to pies spokojny, wierny i łatwy w ułożeniu. Nie okazuje łatwo agresji, ale wobec obcych zachowuje się nieufnie i nie będzie spokojnie patrzył na krzywdę właściciela.Te małe psy były wykorzystywane przede wszystkim podczas polowań na ptactwo i małą zwierzynę."
To jest napisane w jednej hodowli z Wielkopolski.
NNikka

30 stycznia 2012, 13:51

W Łodzi jest doskonała hodowla, właścicielem jest xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Polecam. NA PW PROSZE -ADMIN
huskyzone

30 listopada 2012, 00:44

Działam jako Psia Niania i mam "stałego klienta" - shibę, bywa u mnie regularnie. Cudny pies, bystry, ale ma swój charakterek! Długo by pisać, chciałabym mieć kiedyś także u swojego boku shibę na stałe.
Trzeba jednak dużo pracy włożyć w naukę przywołania. Są niezależne, ale rewelacyjnie natomiast aportują!!
Astalavista

13 lutego 2014, 14:52

odradzam rękami i nogami hodowlę XXXXXXX z Łodzi.
tytuły tytułami, ale warunki w hodowli i socjalizacja szczeniąt - szkoda słów.
ada28

17 września 2014, 13:07

A ile kosztuje psiak tej rasy z dobrej hodowli?
ODPOWIEDZ
  • Informacje