W jakim wieku zaczyna podnosić łapę?
-
Moja suczka(border collie) zaczela podnosic juz po kilku miesiacach od narodzin.Ale ponoc to jedna z najinteligentniejszych ras psow...Pozdrawiam
-
I ciekawe co ma inteligencja psa do podnoszenia lapy podczas sikania...
Jezeli ma to Welsh Corgi Pembroke jest jeszcze inteligentniejszy bo mój podniósł lape pierwszy raz gdy miał cle 10 tygodni...
A jeszcze ciekwsza jest suka sikajaca jak pies pod drzewkiem...
Nawet tytułu tematu mój poprzednik nie raczył przeczytac ze zrozumieniem?
Jezeli ma to Welsh Corgi Pembroke jest jeszcze inteligentniejszy bo mój podniósł lape pierwszy raz gdy miał cle 10 tygodni...
A jeszcze ciekwsza jest suka sikajaca jak pies pod drzewkiem...
Nawet tytułu tematu mój poprzednik nie raczył przeczytac ze zrozumieniem?
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2014, 18:07 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mój zaczął podnosić łapę mając 1 rok.
-
Witaj!
Psy z adopcji mogą mieć różny bagaż emocjonalny za sobą. W momencie podejmowania decyzji kluczowe jest, aby być tego świadomym. W tym celu możesz zajrzeć na naszego bloga. Z tekstu dowiesz się, o czym musisz pamiętać w momencie przygarnięcia zwierzaka oraz jak zapewnić mu komfortową i bezpieczną przestrzeń.
https://www.krakvet.pl/artykuly/psy-do- ... -wiedziec/
KrakVet.pl
Psy z adopcji mogą mieć różny bagaż emocjonalny za sobą. W momencie podejmowania decyzji kluczowe jest, aby być tego świadomym. W tym celu możesz zajrzeć na naszego bloga. Z tekstu dowiesz się, o czym musisz pamiętać w momencie przygarnięcia zwierzaka oraz jak zapewnić mu komfortową i bezpieczną przestrzeń.
https://www.krakvet.pl/artykuly/psy-do- ... -wiedziec/
KrakVet.pl
-
- Informacje
-