Pytania, które powinieneś zadać swojemu hodowcy
Cześć! Moja rodzina jest w trakcie szukania nowego futrzaka. Zawęziłem listę do kilku hodowców, 1 ma listę oczekujących, co, jak mi powiedziano, jest dobrą rzeczą. Inni wydają się mieć szczenięta wychodzące z uszu, co dotyczy mnie, kogokolwiek. Wybierając hodowcę, o co powinieneś zapytać? Jak upewnić się, że nie zostaniesz oszukany, jeśli szczenię jeszcze się nie urodziło? O jakie referencje prosisz? Czy pytanie o dane kontaktowe weterynarza jest dziwne? Hodowca, ku któremu skłaniam się, jest oddalony o 8 godzin drogi, więc wizyta przed rozmową w celu sprawdzenia wszystkiego nie wchodzi w grę 10.0.0.0.1 192.168.1.254 .
-
Kiedy wybierasz hodowcę, ważne jest, żebyś był pewny, że trafiasz na uczciwą osobę, która dba o swoje psy. Możesz zapytać o ich doświadczenie w hodowli, jakie mają podejście do opieki nad szczeniętami i jakie mają standardy. Pytanie o referencje też jest dobrym pomysłem, bo to daje ci lepszy obraz, jak ludzie są zadowoleni z pracy hodowcy. A co do danych kontaktowych weterynarza, to wcale nie jest dziwne! To pokazuje, że hodowca dba o zdrowie swoich psów i jest gotowy do udzielenia pomocy, gdy jest to potrzebne.
Pozdrawiam, Mateusz
Pozdrawiam, Mateusz
Cześć!
Znalazłeś odpowiedź? Czy możesz podzielić się ze mną kilkoma tunnel rushdoświadczeniami do wyboru?
Znalazłeś odpowiedź? Czy możesz podzielić się ze mną kilkoma tunnel rushdoświadczeniami do wyboru?
-
- Informacje
-