Byłam w jednej hodowli ******** ***** z koleżanką bo ona chciała kupić psa buldoga francuskiego.A te psy to były jakies mieszańce . Ten Pan chciał sprzedać te psy za 400 zł.Oszukiwał nas.I jak ja powiedziałam że to jakieś psy są...a on zaczął kłócić się że to są buldogi francuskie.Trzyma w komórce w sianie.Nie ma warunków ,jedzenie to...
Co mam zrobić?
Hodowla ...kłamstwa
Już widzę jak to był hodowca. Osobiście uważam, że pseudo może być również osoba zrzeszona w związkach. Hodowcą jest ktoś kto hoduje, udoskonala rasę z miłości, zamiłowania a nie dla zysków. Oczywiście wszystko kosztuje, nawet pewnie sobie nie wyobrażam jak sporo idzie w taką hodowlę, ale nie złotówki powinny być przed oczami tylko los psa, przyszli właściciele powinni być dobrze wybierani. Niestety jak widzę nie każdy powinien psa posiadać.
Ja nie raz widziałam takie hodowle jak pisze Jessowo..
Louhans-ile masz psów.Bo cb chyba znam.. To ty co tak kłamałaś na trzech forach ?Taaak to ty.Dziecko po co ty się wszędzie pchasz i piszesz głupoty.. ?
Louhans-ile masz psów.Bo cb chyba znam.. To ty co tak kłamałaś na trzech forach ?Taaak to ty.Dziecko po co ty się wszędzie pchasz i piszesz głupoty.. ?
O jakieś odp.:
A jakaż to kłótnia.
...
i co jeszcze wymyślisz?
To po co bym miała za jakiegoś gościa pisać?
Bym ci w prost to powiedziała.
Louhans-Panie ...nie odwracaj kota ogonem .Nie masz dowodów i jak można osądzać kogoś jak ktoś tego nie zrobił?
jak madzią
A jakaż to kłótnia.
...
i co jeszcze wymyślisz?
To po co bym miała za jakiegoś gościa pisać?
Bym ci w prost to powiedziała.
Louhans-Panie ...nie odwracaj kota ogonem .Nie masz dowodów i jak można osądzać kogoś jak ktoś tego nie zrobił?
jak madzią
-
- Informacje
-