czy moja suczka zaszła w ciąze?
.Witam:)mam 2 yorki pieska i suczke i suczka dostała cieczke.Odnośnie tego mam pytanie czy jest możliwe aby moja suczka nie zaszła w ciąze jak ma psa przy sobie 24 godziny na dobe?z moich obliczeń wynika ze od 4 grudnia miała dni płodne jest 16 luty i niec:(Są przez cały czas razem nierozłączne suczka ma nie całe 1,5 roku pies 3 lata.Dostała duze piersi nie jest okrąglutka i nic poza tym:(czy mogła nie zajśc w ciaze?
-
możliwe, możesz wykonać sterylizację.
-
Jedyna możliwość jest taka że samiec jest totalnym impotentem - nie wiem czy u psów jest coś takiego, albo jest bezpłodny. Inaczej nie ma bata - było krycie.
Nie muszę dodawać że to szczyt głupoty pozwalać na stały kontakt psa i suczki w cieczce. Możesz u weta zrobić usg i dowiedzieć się ile będziecie mieć szczeniąt. A potem rozdać je za darmo!
Nie muszę dodawać że to szczyt głupoty pozwalać na stały kontakt psa i suczki w cieczce. Możesz u weta zrobić usg i dowiedzieć się ile będziecie mieć szczeniąt. A potem rozdać je za darmo!
Nie dodałam ,ze chce miec małe pieski;)dlatego te psy zostawały razem ,nie wiem czy jest impotentem ale chodził za nia całe dnie i wchodził na każdą częśc jej ciała a w nocy nawet nie spał tylko jej pilnował!ale tak jak pisze nic nie widać tylko tak jakby mleko było w piersiach bo sa troszke wypukłe i gorące,ale to juz minęły z 2 miesiące od jej cieczki nawet 2,5 miesiąca.
-
Chcesz mieć małe pieski...bardzo miło. Rozumiem że wszystkie małe pieski zostają u ciebie a potem wszystkie kolejne dzieci suczek też zostaną?
Byłaś wogóle z suczką u weta????
Byłaś wogóle z suczką u weta????
Małe pieski porozdaje po rodzinie i znajomych:)z suczka nie byłam u weta:/ale jest mozliwe jeszcze zeby miała małe?po takim czasie?a moze zle zapisałam jej dni płodne:/
-
A w jaki sposób wyliczałaś te dni płodne? Rozumiem że planowałas dzikie krycie...bez konsultacji weta przed...teraz suczka ma objawy które niepokoją a ty nadal do weta się nie wybierzesz bo po co? Lepiej przez neta zapytać - tak jest taniej. Czy wiesz jakie poniesiesz koszty gdy szczenieta się urodzą czy też wszystkie odrobaczania, szczepienia, przeglądy zrzucisz na tych którzy pieski wezmą?
Nie zdajesz sobie sprawy z tego że rozmnażając psy bez uprawnień powołujesz na świat kundelki?
Nie zdajesz sobie sprawy z tego że rozmnażając psy bez uprawnień powołujesz na świat kundelki?
Widzeze nie masz bladego pojecia kobieto!psy od dawien dawna rozmanazały sie i rozmnazac sie beda !od niedawna weszła jakaś zasrana pseudo hodowla jesteście śmieszni!!!!!!mi nie chodzi czy taniej czy nie taniej!nie mieszkam w polsce mieszkam w holandii stac mnie na weterynarza i nie takie pieniadze sie tu płaci jak w polsce!!!więc nie pierdziel głupot i jak masz pojęcie to łaskawie odpowiedz !!!!kazdy pyta -a ty po cholere tu jestes?...................................................................................................................................porobili sobie wielkie hodowle -śmiechu warte!
-
Skoro stać Cię na wizytę u weterynarza to czemu sie głupio na forum pytasz zamiast pójść i sprawdzić?
Ludzie też od dawien dawna się rozmnażali ale jakoś ginekolog i położnik to norma. Kobiety rodzą w szpitalach a nie w domach jak kiedyś.
Twoje argumenty są śmieszne. Bierzesz sie za coś o czym pojęcia zielonego nie masz. I jeszcze innych obrażasz, bo śmieli się nie zgodzić z Twoim idiotycznym światopoglądem.
Hodowle rasowych psów nie istnieją od zeszłego roku ale od wielu dziesątek lat. Rozmnażasz kundelki i jesteś, w moim mniemaniu, nie odpowiedzialna.
Ludzie też od dawien dawna się rozmnażali ale jakoś ginekolog i położnik to norma. Kobiety rodzą w szpitalach a nie w domach jak kiedyś.
Twoje argumenty są śmieszne. Bierzesz sie za coś o czym pojęcia zielonego nie masz. I jeszcze innych obrażasz, bo śmieli się nie zgodzić z Twoim idiotycznym światopoglądem.
Hodowle rasowych psów nie istnieją od zeszłego roku ale od wielu dziesątek lat. Rozmnażasz kundelki i jesteś, w moim mniemaniu, nie odpowiedzialna.
Moje pogrubienie: o to szacunek! Patrzcie ludzie, mieszka w Holandii i jaka bogata! Wiesz co? Jesteś żałosna!mała82 pisze:Widzeze nie masz bladego pojecia kobieto!psy od dawien dawna rozmanazały sie i rozmnazac sie beda !od niedawna weszła jakaś zasrana pseudo hodowla jesteście śmieszni!!!!!!mi nie chodzi czy taniej czy nie taniej!nie mieszkam w polsce mieszkam w holandii stac mnie na weterynarza i nie takie pieniadze sie tu płaci jak w polsce!!!więc nie pierdziel głupot i jak masz pojęcie to łaskawie odpowiedz !!!!kazdy pyta -a ty po cholere tu jestes?...................................................................................................................................porobili sobie wielkie hodowle -śmiechu warte!
A ja widze,ze ty też nie masz bladego pojęcia. Ludzie od dawien dawna sie rozmnazałi i rozmnazać sie będa! Czy to zatem oznacza,że za każdym razem , jak Ci wypadną dni płodna to zachodzisz w ciażę? Przeciez to takie naturalne....Po co weszła ta zasrana antykoncepcja!
Ręce opadają....
-
mała, póki co nikt cię tu nie obrażał. Ale do twojego maleńkiego rozumku nie trafia ta wielka prawda kim jesteś - rozmnażasz kundle które nazywasz yorki. Jesteś wstrętnym pseuduchem produkującym psy jak najtańszym kosztem. I prawda ta jest tak samo aktualna w Polsce jak i w Holandii...tak tak moja panno - nazwy państw piszemy dużą literą - zarówno w Polsce jak i w Holandii.
Nie masz bladego pojęcia na temat rozmnażania. Ty policzyłas dni płodne u suki - na jakiej podstawie się pytam! Zastosowałas kalendarzyk kobiecy czy jak? Jedyna metoda to oznaczać poziom progesteronu u suki! I tak właśnie robią ci co mają blade pojęcie o hodowli i rozmnażaniu psów aby nie mieć pustych kryć.
Jeżeli suka nie jest szczenna to albo płody się wchłonęły albo pies lub suka sa psami chorymi. I takie psy ty chcesz rozmnażać?
Ja ci powiem co się teraz dzieje....albo suka oszczeni się na dniach, albo umrze bo ma martwe płody, albo nie jest szczenna a ma ciążę urojoną. Wszystkie trzy opcje wymagają wizyty u weta, dla dobra psa.
I niestety przykro mi to pisać - ale to ty jesteś żałosna!
Nie masz bladego pojęcia na temat rozmnażania. Ty policzyłas dni płodne u suki - na jakiej podstawie się pytam! Zastosowałas kalendarzyk kobiecy czy jak? Jedyna metoda to oznaczać poziom progesteronu u suki! I tak właśnie robią ci co mają blade pojęcie o hodowli i rozmnażaniu psów aby nie mieć pustych kryć.
Jeżeli suka nie jest szczenna to albo płody się wchłonęły albo pies lub suka sa psami chorymi. I takie psy ty chcesz rozmnażać?
Ja ci powiem co się teraz dzieje....albo suka oszczeni się na dniach, albo umrze bo ma martwe płody, albo nie jest szczenna a ma ciążę urojoną. Wszystkie trzy opcje wymagają wizyty u weta, dla dobra psa.
I niestety przykro mi to pisać - ale to ty jesteś żałosna!
-
ja nie wiem, skąd się biorą tacy samolubni, egoistyczni, głupi ludzie? a ta niczym nieuzasadniona agresja? masz jakiś problem ze sobą?
- MaximusKennel
No ta... w Holandii kundelki w typie Yorka w cenie:
http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-t ... ousPage=lr
Jak dobrze pójdzie, to ze 400euro od szczyla wpadnie w kieszeń
A Wy się dziwicie, czemu dziewczyna uparcie chce się dochować potomstwa po swoich kundelkach... w końcu do Holandii też nie wyemigrowała wyłącznie z miłości do tulipanów
http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-t ... ousPage=lr
Jak dobrze pójdzie, to ze 400euro od szczyla wpadnie w kieszeń
A Wy się dziwicie, czemu dziewczyna uparcie chce się dochować potomstwa po swoich kundelkach... w końcu do Holandii też nie wyemigrowała wyłącznie z miłości do tulipanów
-
- Informacje
-