Nowy szczeniak.
Witam. w maju jadę odebrać 7tyg. szczeniaczka od właściciela, który chce utopić miot, ponieważ zdarzyła się wpadka z jego spanielami.. (niestety, pseudo-hodowla ) i chcę wiedzieć, czego mam się po takim szczylu spodziewać? Jak go wychować, aby wyszedł na psy?
koniecznie:
-już teraz dobra książka o wychowaniu szczeniaka gdzie omówiona jest przede wszystkim socjalizacja, szkolenie, zachowanie psa bez podziału na rasy
-jak dostaniesz szczeniaka to koniecznie wizyta u weta
-dużo cierpliwości i miłości w rozsądnym tego słowa znaczeniu
-już teraz dobra książka o wychowaniu szczeniaka gdzie omówiona jest przede wszystkim socjalizacja, szkolenie, zachowanie psa bez podziału na rasy
-jak dostaniesz szczeniaka to koniecznie wizyta u weta
-dużo cierpliwości i miłości w rozsądnym tego słowa znaczeniu
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 10:16 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dobre z Ciebie dziewczę Olu.
- cockermanka
Wpadka w pseudo? Czy naprawdę jesteś aż tak naiwna????cockerka pisze:Witam. w maju jadę odebrać 7tyg. szczeniaczka od właściciela, który chce utopić miot, ponieważ zdarzyła się wpadka z jego spanielami.. (niestety, pseudo-hodowla ) i chcę wiedzieć, czego mam się po takim szczylu spodziewać? Jak go wychować, aby wyszedł na psy?
-
- Informacje
-