Witam,
proszę o jakąkolwiek informację na temat ewentualnej hodowli tej rasy w Polsce. Wiem że był poruszany ten temat na forum ale niestety mimo kontaktu z osobą, która była zainteresowana tą rasą nie otrzymałam odpowiedzi. Dziwnym zrządzeniem losu byłam prawdopodobnie przez 11 lat właścicielem tej rasy, a może bardziej prawdopodobnie mieszańca tej rasy (znalazłam go porzuconego na klatce schodowej) - niestety już go nie ma z nami
A może ktoś był na targach psów w ten weekend w Poznaniu - może tam były???
Pozdrawiam Agnieszka
Stabyhoun - wyżeł fryzyjski
Witam,
o ile wiem jest tylko jeden pies tej rasy w Polsce, suczka Panda, a w Poznaniu były wystawiane 4 sztuki. Tak sie składa, że też mam pieska stabyhounopodobnego i szukam jakiejś informacji na temat tej rasy, ale na razie bez większego powodzenia. Może połączymy siły?
o ile wiem jest tylko jeden pies tej rasy w Polsce, suczka Panda, a w Poznaniu były wystawiane 4 sztuki. Tak sie składa, że też mam pieska stabyhounopodobnego i szukam jakiejś informacji na temat tej rasy, ale na razie bez większego powodzenia. Może połączymy siły?
Witam
Ja też bezskutecznie przeszukuję neta i poza wzorcem i 1 oryginalną stroną klubu rasy nic nie znalazłam ciekawego. Mają tam listy oczekujących na szczenię, gdzie czeka się 8-10 mies...
Jeśli ktoś z was wie więcej, bardzo proszę, mój adres: felix_felis@wp.pl
Ja też bezskutecznie przeszukuję neta i poza wzorcem i 1 oryginalną stroną klubu rasy nic nie znalazłam ciekawego. Mają tam listy oczekujących na szczenię, gdzie czeka się 8-10 mies...
Jeśli ktoś z was wie więcej, bardzo proszę, mój adres: felix_felis@wp.pl
-
- Informacje
-