pies

Dyskusje związane z hodowlami psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

22 sierpnia 2007, 11:12

Mój pies jest chory, m a złamay cały tł ponieważdostał deska od siasiadów :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: oraz został zatruty. to duż kundel bez rasy :( ile kosztuje prześwietlenie oraz eki przeciw bólowe :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: płakac mi sie chce :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :(
Gość

22 sierpnia 2007, 11:46

Nie pytaj o to tu na forum, tylko bierz telefon i zadzwoń do lecznicy. Tu możesz długo czekać na taka odpowiedź, a widzę, że pies potrzebuje natychmiastowej pomocy. A najlepiej wsiadaj w samochód i od razu do lecznicy, bo jeżeli dostał truciznę, za chwilę może być za późno.
JA NIE ZDĄŻYŁAM DOJECHAĆ DO LECZNICY, ale zatrucia domyśliłam się, gdy były juz wyraźne objawy.
Jaki będzie koszt leczenia nikt Ci nie powie nie zobaczywszy i nie zbadawszy psa, bo nie wie, co będzie potrzebne.
pianistka

24 sierpnia 2007, 13:44

Biedny pies, niestety tu nic nie da - trzeba szybko jechać do lecznicy - i wiem że to trudne w takiej chwili ale będąc tam poproś o obdukcję i rachunek !!!
Jeżeli masz dowód to jest to już przestępstwo za które grozi odpowiednia konsekwencja.
Jak przejdziesz koło tego -bo to sąsiad, bo szkoda zaczynac to takie przypadki będą ciągle, znowu ci albo komuś innemu psa uderzy albo będzie próbował otruć . Przynajmniej żądaj zwrotu kosztów leczenia.
annflower

24 sierpnia 2007, 14:43

Nie rozumiem dlaczego ludzie zaraz piszą o tym na forum (to dopiero uzależnienie od internetu :shock: ) ja już bym od weta wracała!
lewandowska.marzena

24 sierpnia 2007, 14:49

Rozumiem, że było to zrobione umyślnie? Weź od weta jakiś papier na to, jakie były dolegliwości i przyczyny, i ceny oczywiście, żądaj zwrotu pieniędzy, i jeśli naprawdę było to umyślnie, zgłoś sprawę na policję.
ODPOWIEDZ
  • Informacje