PORONIENIE W 50 DNIU CIAZY
-
MOJA SUNIA OSZCZENILA SIE W 50 DNIU CIAZY MIALA 5 SZCZENIAT 3SUCZKI Z NIEDOROZWOJEM ODRAZU ODESZLY DWAJ CHLOPCY WALCZYLI JEDEN 11 GODZIN DRUGI 18 NIESTETY TEZ BYLI BEZ SZANS MAM PYTANIE CZY PRZY NASTEPNEJ CIAZY MOZE SIE TO POWTORZYC I JEZELI TAK TO JAK MOZNA TEMU ZAPOBIEC??SUNIA JEST DWU I POL LETNIA YORCZKA I BYLA TO JEJ PIERWSZA CIAZA
Hmm, a jakieś niepokojące objawy wcześniej były? Pierwsze co się narzuca to zakażenie brucellą. Musicie wziąć wymaz i zobaczyć czy wyjdzie brucella canis.
-
tak tylko ze przy brucelli podobno szczeniaki rodza sie martwe a te nasze dwa zyly czy jest to mozliwe przy tej chorobie?a objawem byl sluzowaty wyciek z pochwy wet sugerowal ze moze to byc niedobor progesteronu
Bez odpowiednich badań nie będzie wiadomo jaki był powód poronienia. Powodów może być kilka, choroba, zakażenie które mogą wpłynąć na każdą kolejną ciążę , kalectwo płodów (to będzie sprawa genetyki) , uraz (sprawa techniczna), niedorozwój macicy i inne.
Wyciek był kilka dni przed czy tuż przed porodem? Czasem suczki mają wyciek śluzowaty (rozpuszczający sie czop blokujący macicę) już około 50 dnia i rodzą normalnie w terminie.
Jeżeli definitywnie nie wykluczysz wszystkiego to odpowiedź brzmi - tak może się to powtórzyć.
Wyciek był kilka dni przed czy tuż przed porodem? Czasem suczki mają wyciek śluzowaty (rozpuszczający sie czop blokujący macicę) już około 50 dnia i rodzą normalnie w terminie.
Jeżeli definitywnie nie wykluczysz wszystkiego to odpowiedź brzmi - tak może się to powtórzyć.
-
śluzowaty wyciek byl wczesniej . A moze ktos ma dobrego weta w Warszawie ktory wykonalby te wszystkie badania?Choc nie wiem czy i tak zdecydujemy sie na szczeniaki strasznie to przezylismy i my i sunia ale chcialabym wiedziec dlaczego tak sie stalo
-
- Informacje
-