Sprzedam dwie unikatowe książki autorstwa Stanleya Corena, niedostępne na rynku już od dawna.
http://allegro.pl/stanley-coren-tajemni ... 16378.html
http://allegro.pl/stanley-coren-jak-roz ... 52642.html
Tajemnice psiego umysłu, Jak rozmawiać z psem - UNIKATY!
Moderatorzy:Robert A., Jarek, Marek
-
Ceny jak z białe kruki raczej....książki warte jako nowe ok 30zł a Ty używane i zniszczone za ponad stówę chcesz????
Książki nie są zniszczone, mają tylko zwykłe, lekkie ślady użytkowania. Od kilku lat nie są już dostępne na rynku, myślę, że już można wobec nich użyć określenia "białe kruki". Cena nie jest wzięta z kosmosu, sugerowałam się poprzednimi sprzedażami pojedynczych egzemplarzy, które udało mi się znaleźć w internecie, a ceny bywały i wyższe - nawet na tym forum - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=16454
-
Za rok, dwa będzie wznowienie w wydawnictwie...
Taka cena to naciagactwo....książka kosztuje ok 30 zł. A to że jej od paru lat nie ma...ja ją kupiłam jakieś 3 lata temu. Gdyby jej nie było na rynku od 30 lat to można by żądać takiej ceny. Nie przesadzajmy!
Taka cena to naciagactwo....książka kosztuje ok 30 zł. A to że jej od paru lat nie ma...ja ją kupiłam jakieś 3 lata temu. Gdyby jej nie było na rynku od 30 lat to można by żądać takiej ceny. Nie przesadzajmy!
-
skoro to taki biały kruk to ja bym nie sprzedawała chcesz zarobić po prostu i tyle, nie rób tu bajek o wyjątkowości.
-
Zawsze można ją sobie ściągnąć z zagramanicy. Jak mamy znajomego psiarza, który zna języki obce to nawet nam przetłumaczy jak sie go odpowiednio poprosi. I jakby nam nawet taniej wyjść może.
Skąd informacja, że będzie wznowienie?
Snedronningen, w takim razie współczuję Twoim znajomym takiej znajomej jak Ty, która oczekuje od nich niemalże za darmo przekładu wartego u tłumacza kilka tysięcy (licząc stronę A4 za ok 20zł, a tu tych stron jest 200).
Ja naprawdę nikogo nie zmuszam do zakupu. Jeśli nie jesteście zainteresowane, to może warto przejść do następnego wątku.
Jak już mówiłam, ceny nie są wygórowane - ani wyższe niż w innych miejscach w sieci, nie rozumiem więc ataku. Ja już wyczerpałam temat.
Snedronningen, w takim razie współczuję Twoim znajomym takiej znajomej jak Ty, która oczekuje od nich niemalże za darmo przekładu wartego u tłumacza kilka tysięcy (licząc stronę A4 za ok 20zł, a tu tych stron jest 200).
Ja naprawdę nikogo nie zmuszam do zakupu. Jeśli nie jesteście zainteresowane, to może warto przejść do następnego wątku.
Jak już mówiłam, ceny nie są wygórowane - ani wyższe niż w innych miejscach w sieci, nie rozumiem więc ataku. Ja już wyczerpałam temat.
-
Bo jam tak wspaniałych znajomych, którzy w ramach przysługi z chęcią mi tłumaczą różne teksty z jężyków, których ja akurat nie znam a wzamian ja tłumaczę dla nich z języków znanych mnie a im nie.
Ot przysługa za przysługę.
A faktem jest, że książka aż tak awyjątkowa nie jest i nie jest również unikatem.
Ot przysługa za przysługę.
A faktem jest, że książka aż tak awyjątkowa nie jest i nie jest również unikatem.
Mimo wszystko znaleźli się ludzie, którzy uznali je za wyjątkowe, obie książeczki sprzedane, można zamknąć temat.
-
swoją droga, jak rozmawiać z psem można bez problemu ściągnąć za free.
Nie wiem jak u was, ale u mnie te "białe kruki" można za darmo wypożyczyć sobie w bibliotece .
-
- Informacje
-